Esports

Eto'o i l'Inter de Milà tanquen l'acord que permetrà a Ibrahimovic fitxar pel Barça

Eto'o ja és de l'Inter. El representant del davanter camerunès Samuel Eto'o, José María Mesalles, ha anunciat aquest dijous que ha tancat l'acord amb l'Inter de Milà pel fitxatge del jugador, que percebrà 10,5 milions d'euros per temporada.

Així ho ha declarar Mesalles davant els mitjans de comunicació italians, segons recull La Gazzetta dello Sport, a la sortida de la seva reunió amb els directius interistes a la capital llombarda.

Amb aquest acord s'obren les portes perquè el davanter suec Zlatan Ibrahimovic fitxi pel Barcelona.

Samuel Eto’o ha volgut aprofitar al màxim el seu paper clau en l’operació que han dissenyat tots dos clubs per fer-se valer. El golejador no només volia una fitxa similar a la que cobra l’estrella sueca a San Siro sinó que també exigia una prima de fitxatge.

Primer li va demanar al Barça i, vista la negativa rotunda de l’entitat blaugrana, ahir l’hi va reclamar a la institució neroazzurra a les portes d’un acord definitiu.

Val a dir, però, que amb Eto'o marxa un dels grans 9 de la història del Barça, criat als carrers pedregosos de Douala i amb una ambició clara en la seva primera aparició al Camp Nou. Ha marcat 130 gols en els 192 partits jugat en cinc temporades. Amb ell, el Barça ha aconseguit 3 lligues i 2 Champions i deixa gols memorables a les finals de Roma i París.

Sigui com sigui, Ibrahimovic està pendent d’una trucada del Barça que li doni llum verda per volar dels Estats Units, on està fent la gira amb l’Inter, cap a Barcelona.

En l’últim amistós que va disputar ahir davant el Chelsea, el davanter es va lesionar el canell i li han de fer radiografies per descartar que no tingui un os trencat. El club blaugrana té la previsió de poder-lo presentar dissabte.

Keirrison fitxa per cinc anys
Per altra banda, el FC Barcelona ha tancat un principi d'acord per a la incorporació del davanter Keirrison da Souza Carneiro, procedent del Palmeiras. El club pagarà 14 milions d’euros pel traspàs més 2 de variables en funció dels partits jugats amb el primer equip.

Tot i que el davanter brasiler del Palmeiras, de 20 anys, ha firmat per cinc temporades amb el FC Barcelona, la pròxima temporada jugarà cedit.

Keirrison arriba aquest dijous a Barcelona procedent del Brasil. Està previst que a partir de les 16.30 h arribi a les oficines del club i es faci la tradicional fotografia davant de l’escut del FC Barcelona.

El jugador brasiler passarà la revisió mèdica prèvia al seu fitxatge aquest divendres, com a requisit previ a la signatura del seu contracte amb el FC Barcelona. La destinació final de Keirrison encara es desconeix.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.