Esports

Ibrahimovic, de blaugrana multitudinari

El jugador passa la revisió mèdica, fitxa per cinc temporades i es posa la samarreta amb el número 9 davant milers de persones. El públic salta a la gespa per acostar-se al nou crac

Rebuda multitudinària i amb invasió de camp per al nou crac del Barça, el suec Zlatan Ibrahimovic, que s'ha vestit aquest dilluns amb el número 9 de la samarreta del FC Barcelona, club amb el qual ha signat contracte per a les pròximes cinc temporades després de passar la revisió mèdica.

La presentació a la premsa del nou crac blaugrana ha estat seguida en directe, mitjançant pantalles gegants, per milers d'aficionats, uns 60.000, que han anat al Camp Nou a veure el jugador.

Els seguidors han esperat pacientment gairebé dues hores, ja que tot el programa s'ha endarrerit perquè la directiva del Barça estava pendent de l'arribada d'un document de l'Inter que lligava el contracte de Samuel Eto'o amb el club milanès. Segons el president Joan Laporta, el paper era necessari per donar per tancada l'operació, però han tirat endavant la presentació quan han rebut confirmació verbal que tot estava en ordre.

Zlatan Ibrahimovic ha fet una multitudinària roda de premsa al costat de Joan Laporta i Txiki Begiristain en què ha manifestat la seva il·lusió per poder competir en la Lliga espanyola i amb els colors del Barça. També ha promès córrer i èxits amb el seu nou club.

La multitudinària rebuda ha fet que Ibrahimovic declarés que "és molt important tenir una bona benvinguda, ho fa tot més fàcil", i ha tingut una dedicatòria especial per als nens i la seva il·lusió perquè "els nens són el futur".

Quan finalment ha aconseguit arribar al camp, on l'esperaven els seguidors, Ibrahimovic s'hi ha pogut estar tot just cinc minuts. Ha sortit, l'han anunciat, ha fet uns quants xuts a la pilota, s'ha fet fotos i s'ha adreçat breument als espectadors. "Gràcies a tots. Visca el Barça", ha dit en català.

Poc després ha començat a fer la volta al terreny de joc però, de sobte, s'ha vist com saltava un espontani al camp. Uns quants més l'han seguit i han tombat les tanques. Ràpidament, espectadors que eren en altres zones del Nou Camp han volgut imitar-los per acostar-se al nou ídol i també han saltat al camp. En veure aquesta reacció, responsables del club s'han endut el jugador cap als vestidors, tot i que en cap moment hi ha hagut tensió o violència. Tanmateix, i ja que eren al terreny de joc, molts aficionats han aprofitat per arrencar un tros de gespa i endur-se'l com a record.

Ara, al quiròfan
Després de  la seva arribada, el quiròfan serà la primera cita d'Ibrahimovic, informa EFE. El jugador pateix una fractura a la base del segon metacarpià de la mà esquerra. Per aquesta raó, el jugador serà operat aquest dimarts perquè pugui incorporar-se a l'equip al més aviat possible. El sueco-bosnià es va lesionar la setmana passada durant l'últim partit que va disputar amb la samarreta de l'Inter de Milà, contra el Chelsea, durant la gira americana del club italià.

D'altra banda, el FC Barcelona ha valorat Samuel Eto'o en 20 milions d'euros, que finançaran una part de la inversió de 66 euros que costarà el fitxatge del jugador bosnià-suec Zlatan Ibrahimovic i el traspàs de l'Inter de Milà, a més de la cessió d'Alexander Hleb al club italià.

El director general del FC Barcelona, Joan Oliver, ha explicat els detalls de l'operació de fitxatge. Oliver ha precisat que el Barcelona pagarà 43,25 milions d'euros a l'Inter. El club català també s'haurà de fer càrrec del 70 per cent del salari de Hleb. Segons el director general del club assegura que el FC Barcelona no s'ha endeutat ni un sol euro per fer un fitxatge, a diferència del Reial Madrid.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.