Esports

Ibrahimovic debutarà amb el Barça en el Gamper

El jugador ja es podrà exercitar amb normalitat en el primer entrenament que ha programat el Guardiola després de la gira, previst per demà dimecres a les 9:30 hores a la Ciutat Esportiva

Ja hi ha data. El debut de l'internacional suec Zlatan Ibrahimovic amb la samarreta del FC Barcelona serà en el partit que l'equip català jugarà al Camp Nou el 19 d'agost (22:00 hores) contra el Manchester City, corresponent al trofeu estiuenc Joan Gamper.

Així ho ha anunciat el responsable dels serveis del conjunt blaugrana, Ricard Pruna, que va aventurar fa unes quantes setmanes que la reaparició d'Ibrahimovic seria en el Gamper i ha resultat una previsió encertada.

Ibrahimovic va fitxar pel Barcelona fa unes setmanes, però immediatament després de la presentació com a nou jugador va haver de passar pel quiròfan per operar-se d'un trencament en una mà, cosa que l'ha mantingut durant molts dies al marge del treball dels seus companys i sense poder jugar ni un sol minut en els tres partits que el Barcelona va disputar en la gira pels Estats Units.

L'última revisió mèdica que li han fet Ricard Pruna i el traumatòleg especialista contractat pel club, el doctor Xavier Mir, ha revelat que la fractura que va patir l'ariet barcelonista està pràcticament "consolidada" i que la ferida està "perfecta".

Davant d'aquesta situació, el jugador portarà una petita fèrula per protegir-se però ja es podrà exercitar amb normalitat en el primer entrenament que ha programat el Barcelona després de la gira, previst per demà a les 9:30 hores a la Ciutat Esportiva.

A la tarda, l'equip que entrena Josep Guardiola tornarà al camp d'entrenament a les 19:00 hores, per preparar el partit d'anada de la Supercopa d'Espanya que el Barcelona jugarà diumenge a San Mamés contra l'Athletic Club de Bilbao.

El jugador suec va iniciar la pretemporada amb el seu anterior equip, l'Inter de Milan, amb el qual va jugar algun partit, en l'últim dels quals es va lesionar a la mà. En una entrevista que publica avui el diari 'El 9 Esportiu', el futbolista ha assegurat que es mor de ganes de tornar a jugar.

"Estic gaudint. M'he trobat una gran atmosfera. Tinc moltes ganes de jugar, però he d'anar sense presses perquè és perillós precipitar-se", apunta el jugador.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.