Esports

El Barça compta amb un pressupost de 405 milions per a la nova temporada

El vicepresident de l'àrea econòmica, Joan Boix, detallarà dilluns el balanç econòmic del club, que va tancar l'exercici amb 9 milions de benefici

El FC Barcelona ha saldat la temporada passada amb importants i nombrosos títols en l'àrea esportiva, i 9 milions d'euros de benefici, en l'econòmica. El pressupost per a la nova temporada és, segons presentaran els dirigents del club dilluns que ve, de 405 milions d'euros.

El vicepresident de l'àrea econòmica, Joan Boix, detallarà la setmana que ve el balanç econòmic de l'entitat blaugrana, però ja ha avançat que el pressupost previst per a aquesta campanya assoleix la "xifra rècord" de 405 milions,  mentre que el benefici de la passada temporada serà de més de 9 milions d'euros.

Al costat de Boix, també estaran presents els directius de l'àrea econòmica Xavier Sala i Martín i Josep Anton Colomer, que al costat del vicepresident econòmic donaran a conèixer els detalls de tots els moviments econòmics, com a pas previ a la presentació a l'assemblea general de socis.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.