Sense - Avui

Eto'o-Inter, qüestió d'hores

La negociació avança per bon camí i s'espera tancar aquest dimecres l'intercanvi amb Ibrahimovic

L'Inter de Milà i Samuel Eto'o estan molt a prop d'arribar a un acord que permeti tancar aquest dimecres l'operació que permetrà a Zlatan Ibrahimovic jugar al Barça i al jugador camerunès jugar a l'equip italià les pròximes temporades.

La negociació ha avançat durant les últimes 24 hores en diverses reunions, en les quals s'han aproximat les postures inicials de totes dues parts, que estaven fixades en l'oferta de l'Inter de 9 milions per temporada i la demanda del jugador de 12 milions, el mateix que cobrava fins ara Ibrahimovic a l'Inter.

A la sortida de l'última reunió, Josep Maria Mesalles, el representant d'Eto'o que ha conduit totes les converses amb el club milanès, ha assegurat que "la negociació va bé", tot i que afegia que "estem buscant solució per a tots els punts". Segons fonts properes a la negociació, les diferències a hores d'ara són petites i l'acord es podria acabar tancant en els 10 milions més incentius.

La premsa italiana especulava amb una demanda del jugador d'una prima de fitxatge de 5 milions d'euros, que enfilarien el seu sou finalment als 11 milions per cada una de les cinc pròximes temporades i que hauria d'assumir el Barça, incrementant de 45 a 50 milions la xifra pactada entre els dos clubs per fer efectiu el traspàs d'Ibrahimovic. En tot cas, el Barça ha desmentit que s'hagi produït aquesta demanda i que estigués disposat a acceptar-la.

Marco Branca, director de fitxatges de l'Inter i Mesalles, continuaran negociant aquesta nit i demà al matí per tancar l'acord. La solució final en les pròximes hores.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.