Esports

Eto’o dóna el sí aquest dijous

El representant del camerunès esprem al màxim l’Inter i anuncia que l’acord ja és un tràmit, mentre que Txiki i l’agent d’Ibra enllesteixen el nou contracte del suec i ja li busquen casa

Ni una facilitat al Barça. Ni un gest de complicitat prematur amb l’Inter. Samuel Eto’o ha aprofitat al màxim el seu paper clau en l’operació que han dissenyat tots dos clubs i que ha de portar el camerunès a Milà i Zlatan Ibrahimovic a Barcelona per fer-se valer, per avisar que el seu orgull i la seva ambició no només són protagonistes al camp. El golejador no només vol una fitxa similar a la que cobra l’estrella sueca a San Siro sinó que exigeix una prima de fitxatge. Primer li ha demanat al Barça i, vista la negativa rotunda de l’entitat blaugrana, ahir l’hi va reclamar a la institució neroazzurra a les portes d’un acord definitiu.

L’agent del jugador, José María Mesalles, que havia tornat dimarts a la nit de Milà cap a Barcelona, va fer ahir el camí a la inversa després de comprovar la inflexibilitat del Barça a l’hora de pagar-li un extra. El representant d’Eto’o es va reunir ahir a la tarda a la capital de Llombardia amb el vicepresident de l’Inter Rinaldo Ghelfi per fer l’última collada. Després d’un darrer estira-i-arronsa de més de tres hores, el club italià satisfarà les pretensions econòmiques que reclamava el futbolista.

Cinc temporades a l’Inter
L’acord entre totes dues parts ja és poc menys que un tràmit i avui s’ha de fer finalment oficial. “La reunió ha estat molt positiva. Eto’o està molt content amb la proposta de l’Inter, tot i que encara no hi ha acord. Aquest dijous ens tornarem a reunir”, va valorar Mesalles abans de tornar a agafar un vol cap a Barcelona. Avui a la tarda s’enlairarà de nou cap a Milà i no es descarta que ja ho faci acompanyat per Eto’o per firmar un nou contracte per cinc temporades –deu milions d’euros més incentius per cadascuna–, més l’extra.

La casa de Rijkaard
El Barça no es va limitar ahir a mantenir-se a l’espera de notícies de Milà, sinó que va aprofitar per acabar de perfilar els detalls del contracte que ha d’unir Ibrahimovic al club blaugrana durant les pròximes cinc temporades. El secretari tècnic del Barcelona, Txiki Begiristain, i el director de futbol de l’entitat, Raül Sanllehí, es van reunir ahir amb el representant del suec, Mino Raiola.

L’agent va precisar que l’acord no està concretat al cent per cent, però va admetre que ja li buscava casa a l’estrella. Una de les vivendes que ha anat a visitar amb Begiristain és la que tenia l’extècnic Frank Rijkaard, però Raiola va justificar que l’havien anat a veure perquè li podia interessar a Maxwell, el seu altre representat.
Sigui com sigui, Ibrahimovic està pendent d’una trucada del Barça que li doni llum verda per volar dels Estats Units, on està fent la gira amb l’Inter, cap a Barcelona. En l’últim amistós que va disputar ahir davant el Chelsea, el davanter es va lesionar el canell i li han de fer radiografies per descartar que no tingui un os trencat. El club blaugrana té la previsió de poder-lo presentar dissabte.

Un altre moviment que es pot produir aviat a Can Barça és la cessió de Martín Cáceres al Juventus. El seu representant, Daniel Fonseca, va admetre que l’acord amb el club torinès existeix, però que encara falta negociar uns serrells. El Barcelona podria optar a la cessió del migcampista de la Juve Poulsen. n


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.