Franja La 2

Diumenge, 21 gener de 2018
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
ORTVE B-6. Temporada 2017-2018 (II). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Shalom
La dimensión espiritual en un mundo cambiante
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.30
Medina en TVE
Mezquita central de Colonia
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.45
Buenas noticias TV
Juventud con una misión
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Falsos testimonios
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
La Pulchra Leonina
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Parroquia Santa Ana-Quartell, Valencia
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
De Orihuela al Caribe
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.00
Clásicos y reverentes
60 músics competeixen per tenir el privilegi de tocar amb l'Orquesta y Coro de TVE.
Altres
Durada: 60'
13.00
Zoom tendencias
Avui l'equip viatja a Segòvia, degusta els plats de Kabuki i assisteix a unes classes de swing.
Altres
Durada: 30'
13.30
Comida al descubierto
Piñones, Red Leicester y cerezas en almíbar
El Jimmy viatja pel món descobrint els plats més típics de cada país i els aliments més nutritius.
Altres
Durada: 25'
13.55
Los países del Mont Blanc
Viatge pels dominis del Mont Blanc, la muntanya més alta dels Alps, a través de cims, valls, llacs i pobles en què la tradició és la base de la vida local.
Documentals
Durada: 50'
14.45
La aventura transiberiana de Joanna Lumley
Joanna Lumley, actriu i presentadora de televisió, comença la seva aventura de gairebé 10.000 quilòmetres a Hong Kong, que va veure per última vegada als quatre anys, i continua a través de la immensa Xina.
Documentals
Durada: 50'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Canadá salvaje: El borde de hielo, Canadá salvaje: Un paraíso invernal i Canadá salvaje: La laguna perdida: La fuerza de gravedad de la Luna crea las mareas y todo el ecosistema de esta laguna en la costa de Mozambique está a su merced. Las cambiantes mareas convierten a este lago en un gigantesco organismo vivo. La laguna tiene cuatro áreas diferentes y sus habitantes están perfectamente adaptados a ellas.
Documentals
Durada: 150'
18.50
El señor de los bosques
Un viatge pels boscos d'Espanya que mostra el món dels bolets.
Documentals
Durada: 30'
19.20
Diario de un nómada. Operación Plaza Roja
Entrando en la gran madre Rusia
El programa supera amb dificultats la frontera russa i entra al país més extens del món. Boscos, boscos i boscos sense fi fins que aconsegueix arribar als ravals de Moscou.
Documentals
Durada: 30'
19.50
El documental de La 2
Inclou Animales de altura: Cielos abarrotados: La competència al cel és intensa. Aquest episodi explora les diferents formes en què els animals lluiten per sobreviure en el seu entorn aeri.
Documentals
Durada: 50'
20.40
Las rutas Capone
Comarca Saja-Nansa
Roberto Capone comença el seu recorregut a la comarca càntabra de Saja-Nansa, nom que rep dels dos rius que la creuen. Al llarg del viatge cuina amb la Ción, una dona entranyable que descobreix a la cuina de casa els secrets del bullit muntanyès, i amb el reconegut cuiner Floren Bueyes. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 55'
21.35
Planeta Tierra
Selvas
Les selves ofereixen els hàbitats més rics del planeta, on animals extraordinaris intenten sobreviure al lloc més competitiu de la Terra. Les selves inundades són la llar per als jaguars caçadors de caimans i els estranys dofins de riu que neden entre les copes dels arbres.
Documentals
Durada: 60'
22.35
Versión española: Relatos salvajes
Un viatge en avió, la trobada amb una persona del passat, una punxada en una carretera solitària, una multa d'aparcament, un atropellament o un casament poden desencadenar la violència continguda.
Pel·lícules
Durada: 150'
01.05
Vera
La posición del fantasma
Un vell col·lega de Vera Stanhope, el sergent Stuart Macken, se suïcida a l'hospital on la seva filla es troba greument ferida després que casa seva hagi estat incendiada. Llavors la investigació condueix a diversos sospitosos.
Sèries
Durada: 90'
02.35
Grandes diseños
El Mark i la Penny, un matrimoni de gustos oposats, construeixen al nord de Londres dos edificis diferenciats per fora, però no per dins.
Documentals
Durada: 50'
03.25
Apolo-Soyuz, cita en el espacio
El 17 juliol 1975 la nau espacial Apollo i la seva gran rival soviètica Soyuz es van acoblar a l'espai durant dues hores. Dins es va produir la primera trobada espacial de la història de la humanitat, signada amb una encaixada de mans entre els dos comandants. No obstant això s'estava en plena Guerra Freda. Les dues potències estaven desenvolupant els seus programes espacials en secret, amb l'amenaça nuclear com a teló de fons.
Documentals
Durada: 55'
04.20
Planeta arena
Atacama, la búsqueda del agua
El desert d'Atacama, a Xile, està considerat com un dels deserts més secs del planeta. No plou mai i no hi ha vida, ni vegetal ni animal. És el lloc més hostil de planeta.
Documentals
Durada: 55'
05.15
Conciertos de Radio 3
Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 45'