El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 500050
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 181818201922
T. mínima (ºC) 10109101011
Vent 15 km/h E 0 km/h C 0 km/h C 10 km/h O 10 km/h SO 15 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Cel serè

El cel estarà serè en general, tot i que estarà puntualment poc ennuvolat pel pas de núvols alts i prims fins a primera hora del matí i al final de la jornada. També a partir de mig matí es formaran alguns núvols baixos entre el litoral i el prelitoral central i nord. No s’esperen precipitacions. La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta, mentre que la màxima serà similar o lleugerament més baixa al terç nord i similar a la resta del país. Hi continuarà havent inversió tèrmica matinal. La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general. Bufarà el vent fluix i variable en general, amb terral matinal i nocturn, i predomini del component sud fluix, amb cops moderats durant les hores centrals del dia al sector central del litoral i prelitoral i a l’interior del quadrant nord-est.

La mar: Maror amb àrees de forta maror a la Costa Brava i marejol amb àrees de maror a la resta de la zona marítima.

Demà: Cel serè en general. La temperatura màxima serà similar, mentre que la mínima serà similar o lleugerament més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET