El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Sol Sol Sol Sol Pluja Plugims Clarianes
Prob. precip. (%) 0000758525
Cota de neu (m) 0000190010001100
T. màxima (ºC) 21191717171617
T. mínima (ºC) 14111091088
Vent 25 km/h O 15 km/h NO 5 km/h SO 10 km/h SO 15 km/h SO 20 km/h NO 20 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Cops forts de vent a la meitat sud

Fins a primera hora del matí estarà molt ennuvolat o cobert al Pirineu i s’hi esperen precipitacions entre febles i moderades fins al migdia, i febles i intermitents a partir d’aleshores. La cota de neu se situarà entorn dels 2.000 metres. A la resta del país tindrem una jornada entre mig i molt ennuvolada fins al migdia, i a partir de llavors la nuvolositat anirà minvant fins a deixar un cel serè o poc ennuvolat. Per altra banda, a partir de la tarda es formaran núvols a sotavent del Pirineu que deixaran el cel localment mig ennuvolat. La temperatura pujarà lleugerament arreu del territori. Pel que fa al vent, bufarà de component nord i oest. Fins al migdia hi haurà cops forts i alguns de molt forts en zones de la meitat sud del litoral i prelitoral, així com en cotes altes del Pirineu, del Prepirineu i al nord de l’Alt Empordà.

La mar: Forta maror al nord de l’Alt Empordà i a la Costa Daurada, i maror a la resta.

Demà: Tindrem un cel serè o poc ennuvolat, tot i que fins a mig matí hi haurà núvols a sotavent del Pirineu. A banda, a partir del migdia, al vessant nord del Pirineu augmentarà la nuvolositat fins a quedar molt ennuvolat o cobert i és probable alguna precipitació feble.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET