El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Clarianes Sol Sol Clarianes Plugims Ennuvolat
Prob. precip. (%) 500155040
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 303031302927
T. mínima (ºC) 232123222322
Vent 15 km/h S 10 km/h SE 15 km/h S 15 km/h SE 20 km/h S 10 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Domini del sol

Cel serè o poc ennuvolat, si bé a partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu, serralada transversal i a la zona del Port, i núvols d’evolució en zones de muntanya del prelitoral. A banda, al matí hi haurà nuvolositat variable en punts de l’interior del quadrant nord-est, al sud de la Costa Brava i al nord del litoral i prelitoral central. No es descarta algun ruixat aïllat fins a mig matí al sud de la Costa Brava i al nord del litoral i prelitoral central. A partir del migdia són possibles també ruixats aïllats al Pirineu. La temperatura mínima baixarà lleugerament i la màxima serà semblant tret del Pirineu, on pujarà lleugerament, i de Ponent, on baixarà lleugerament.

La mar: Maror amb àrees de marejol a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat, tot i que a partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu i el Prepirineu, on durant la tarda s’esperen alguns xàfecs. A més, a la tarda arribaran nuvolades per Ponent. La temperatura serà lleugerament més alta, tant la mínima com la màxima.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET