Horòscop

Predicció pel dia 28 gener 2023

Àries. 21 març-20 abril
L’amor és molt a prop teu. Si obres molt bé els ulls i deixes de banda els prejudicis descobriràs que hi ha una persona que et mira de manera molt especial.
Taure. 21 abril-20 maig
Dona una oportunitat a la nova persona que coneixeràs, perquè et robarà el cor de mica en mica. A la feina posa’t les piles perquè venen canvis i hauràs de treballar dur.
Bessons. 21 maig-21 juny
Millores amb la feina faran que a poc a poc els teus problemes econòmics es vagin solucionant de forma gradual. Hauràs de tenir paciència.
Cranc. 22 juny-22 juliol
Podries patir un petit desengany amorós, no deixis que aquest fet puntual et faci deixar de creure en l’amor. Encara hauràs d’esperar una mica per trobar la persona que et robarà el cor.
Lleó. 23 juliol-23 agost
Tindràs un dia molt emocionant. Tot allò que et proposis et sortirà com tu desitgis. Disposa’t a somniar, perquè aquests dies el teu magnetisme farà que puguis aconseguir la persona estimada.
Verge. 24 agost-23 setembre
Dia de contrastos, el teu estat d'ànim serà variable. Si tens parella vigila perquè podries caure en la infidelitat. Valora el que podries perdre i actua en conseqüència.
Balança. 24 setembre-23 octubre
Les relacions familiars poden resultar complicades. Hauràs de demanar disculpes a una persona molt important per a tu a causa del teu comportament en els últims dies.
Escorpió. 24 octubre-22 novembre
El dia d'avui serà molt positiu en l'àmbit laboral. Pels escorpins és una època fantàstica per sortir i conèixer gent nova, venen nous inicis en l’amor.
Sagitari. 23 novembre-21 desembre
Pots tenir problemes de comunicació en l'àmbit sentimental. Et costarà expressar en paraules els teus pensaments i sentiments. Hauràs de fer un esforç.
Capricorn. 22 desembre-20 gener
Evita la gelosia perquè pots crear un malentès amb la persona estimada. A finals d’aquest mes rebràs una proposta laboral. Abans d’acceptar-la valora molt bé allò que t’ofereixen.
Aquari. 21 gener-18 febrer
Avui aconseguiràs deixar enrere totes les teves inseguretats i començaràs a viure la teva relació al cent per cent. Això t’aportarà confiança i tranquil·litat.
Peixos. 19 febrer-20 març
Evita crear-te obligacions personals amb persones del teu entorn laboralperquè es podrien aprofitar de les teves bones intencions.