Horòscop

Predicció pel dia 4 març 2021

Àries. 21 març-20 abril
Has d'evitar parlar amb la teva família d'aquella decisió que estàs a punt de prendre. Espera't a tenir-ho més clar.
Taure. 21 abril-20 maig
Per què no t'oblides d'aquella persona? No et fa bé pensar tant en el passat. Intenta canviar la teva vida. Intentar-ho no costa gens.
Bessons. 21 maig-21 juny
La gent que et veu tots el dies acceptarà millor les teves paraules o consells gràcies a la influència de Saturn. Donarà molta importància a les teves paraules.
Cranc. 22 juny-22 juliol
Et cal un canvi de rutina ara. Intenta descansar una mica més i no vulguis ajudar totes les persones pròximes. És impossible!
Lleó. 23 juliol-23 agost
Escoltar els raonaments de la teva parella sobre la petita discussió que heu tingut es el millor que faràs avui, pensa que potser té mes raó de la que t'imagines.
Verge. 24 agost-23 setembre
Has de pensar una mica més en la gent que tens al teu costat, els amics i la parella. No siguis egocèntric i no miris només per tu mateix.
Balança. 24 setembre-23 octubre
La reina de la fortuna està disposada a somriure't en qualsevol moment. Avui és un bon dia per jugar als jocs d'atzar.
Escorpió. 24 octubre-22 novembre
No és bona idea pensar en històries del passat. Has de pensar en el futur i el que has de fer perquè sigui un bon futur.
Sagitari. 23 novembre-21 desembre
Escolta els consells que et donen, medita-ho i després actua en conseqüència. Hi ha decisions que afecten la teva relació sentimental però que has de prendre-les.
Capricorn. 22 desembre-20 gener
La petita sorpresa que et donarà la teva parella no es paga amb diners. Si no tens parella tindràs una sorpresa d'una persona molt pròxima.
Aquari. 21 gener-18 febrer
Avui a la feina tindràs un petit problema que és molt possible que no tingui solució. És millor que no l'intentis buscar, perquè no et servirà de res.
Peixos. 19 febrer-20 març
Deslliurat de totes les teves obligacions avui. Si vols fer res interessant, que fa temps que ho desitges, fes-ho sense problemes.