Horòscop

Predicció pel dia 9 abril 2020

Àries. 21 març-20 abril
No vulguis imposar la teva opinió en afers domèstics, el teu company o la teva companya es poden sentir malament. També la teva família.
Taure. 21 abril-20 maig
Avui et trobaràs més animat, rebràs una bona notícia d'un tema que et preocupava feia dies. Felicitacions.
Bessons. 21 maig-21 juny
Has de tornar a connectar-te amb la teva part més espiritual. Torna't a acostar a la música! Et transportarà a l'espai sideral!
Cranc. 22 juny-22 juliol
Has de treure't la cuirassa i obrir el teu cor. No tinguis por perquè no has de tornar a tenir mala sort. Segueix el rastre de l'Amor!
Lleó. 23 juliol-23 agost
Un retrobament virtual et farà sentir molt il·lusionat! Fareu plans per tenir una trobada quan s'acabarà el confinament!
Verge. 24 agost-23 setembre
Evita tots els pensaments negatius, no pensis que no pots resistir més! Somriu i salta molt alt! Agafa el vol que tu pots imposar-te a aquest virus!
Balança. 24 setembre-23 octubre
El teu cor es troba en cautiveri, molt aviat trobaràs la persona que té la clau! Prepara't per sentir emocions molt intenses.
Escorpió. 24 octubre-22 novembre
Si plantes llavors boniques creixeran coses boniques. La primavera només s'ha posat en pausa, molt aviat farà eclosió!
Sagitari. 23 novembre-21 desembre
Dia de lluna minvant, perfecte per fer un ritual perquè desapareguin els pensaments negatius i tot allò que et molesta.
Capricorn. 22 desembre-20 gener
Un bon llibre et portarà a evadir-te i a viure grans aventures. Segur que al teu voltant tens grans lectors que et recomanaran grans títols.
Aquari. 21 gener-18 febrer
Tot i que ets una persona molt capaç de fer front a nous reptes, és bàsic que t'organitzis i que administris millor el teu temps.
Peixos. 19 febrer-20 març
En aquests moments has de pensar en tu i en la teva família i deixar una mica de banda els problemes dels altres. Aprèn a dir que no.