Horòscop

Predicció pel dia 17 juliol 2018

Àries. 21 març-20 abril
Si el teu nivell d'autoestima és baix, avui disposaràs de l'energia per reforçar la imatge que tens de tu mateix i tornar a creure en tu.
Taure. 21 abril-20 maig
Les relacions laborals passaran per un bon moment, has d'aprofitar aquesta situació per enfortir-les i per crear un bon ambient a la feina.
Bessons. 21 maig-21 juny
Busca en els teus sentiments més íntims fins que trobis la raó que et fa dir a vegades coses que en realitat no sents.
Cranc. 22 juny-22 juliol
Disposes de la força necessària per portar a terme els canvis que la vida et demana que facis en aquests moments perquè tot vagi millor.
Lleó. 23 juliol-23 agost
Seràs capaç de prendre consciència de quines són les teves obligacions i sobretot de comprendre els motius per complir-les.
Verge. 24 agost-23 setembre
Tot i que no et sentiràs gaire competitiu, no deixis que per falta d'autoestima perdis l'oportunitat d'obtenir millores a la feina.
Balança. 24 setembre-23 octubre
Les teves paraules seran escoltades on vagis, i això vol dir que la gent confia en el teu criteri. Aprofita l'ocasió.
Escorpió. 24 octubre-22 novembre
Si estàs pensant a donar a conèixer una de les teves qualitats, pots començar escrivint els objectius que vols aconseguir.
Sagitari. 23 novembre-21 desembre
Utilitza bé el temps lliure. Mira al teu voltant; sempre trobaràs algú que necessita un cop de mà.
Capricorn. 22 desembre-20 gener
Procura valorar bé les teves iniciatives abans de posar-les en pràctica i vigila perquè aquesta jornada pot ser una mica difícil per iniciar nous projectes.
Aquari. 21 gener-18 febrer
Avui toca somiar, inventar, ser original i desenvolupar la teva creativitat pels quatre costats. No limitis els teus punts de bogeria.
Peixos. 19 febrer-20 març
És un dia perfecte per apropar-te a conèixer nous ambients i també per deixar que els que vulguin puguin entrar a algun dels teus racons més ocults.