Horòscop

Predicció pel dia 4 juliol 2022

Àries. 21 març-20 abril
Caure dos cops en el mateix error no vol dir que no entenguis el missatge, sinó que no ho vols portar a la pràctica. Ets tu qui hi surts perdent.
Taure. 21 abril-20 maig
Deixa les coses clares a aquesta persona que aquests dies fa comentaris que no t'agraden. És molt més fàcil que no et penses.
Bessons. 21 maig-21 juny
Ara no és el moment de parlar només de sentiments, sinó de tornar a conquistar la teva parella o aquesta persona que tant t'agrada.
Cranc. 22 juny-22 juliol
Deixa de fer bogeries i pensa les teves accions dos cops abans de fer res. No siguis tan impulsiu perquè podries tenir un mala experiència.
Lleó. 23 juliol-23 agost
Viuràs un dia una mica estressant en la vida laboral. Posa humor a la vida, avui et caldrà.
Verge. 24 agost-23 setembre
Si no et veus segur per assumir un nou repte, no ho facis, espera que les coses siguin més fàcils. Complicar-te la vida és una ximpleria.
Balança. 24 setembre-23 octubre
Si la teva parella sentimental és molt important per a tu, deixa la gelosia i el sentiment de possessió, que no són bons per a l'amor. Sincera't i parla amb el cor.
Escorpió. 24 octubre-22 novembre
No dubtis a dir que no si no et ve de gust fer-ho, ja sigui en l'àmbit familiar o en el laboral. Només és dir una paraula.
Sagitari. 23 novembre-21 desembre
Sent, viu, fes coses, no pensis només en els problemes, desprès d'aquests hi ha moltes coses meravelloses al teu voltant.
Capricorn. 22 desembre-20 gener
Dona a cada cosa la importància que té. No has de magnificar els petits problemes, si intentes relativitzar una mica et sentiràs molt millor.
Aquari. 21 gener-18 febrer
Avui et sentiràs molt viu. Aprofita aquestes sensacions per demostrar els teus sentiments cap a les persones del teu voltant.
Peixos. 19 febrer-20 març
Trobaràs el que desitges si et saps guiar pels teus somnis. Fes-ho d'una vegada per totes. No diguis demà, avui és el dia.