Franja La 1

Diumenge, 21 gener de 2018
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 210'
09.30
Seguridad vital
Avui s'entrevista la periodista María Escario. Al radar es parla de les cruïlles i les interseccions en la conducció. A més, s'explica com conduir amb gel.
Altres
Durada: 30'
10.00
Comando actualidad
Devorando mitos
Gairebé la meitat de la població espanyola té excés de pes. El programa es pregunta per què Espanya és el segon país d'Europa amb més obesos, i recorre el país buscant respostes.
Altres
Durada: 65'
11.05
Españoles en el mundo
Inclou Chengdu, China, Delhi i Guayana francesa: A la Guaiana francesa es visita Cayenne i el seu carnaval, entre d'altres.
Documentals
Durada: 175'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Tres padres
El Jasper vol conèixer el seu pare, però la seva mare no té ni idea de qui pot ser. Quan l'han de trobar tot es redueix a tres homes molt diferents.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Un verano en Grecia
La Rike és la conductora d'un autobús turístic alemany de visita per Grècia. Una nit deixa l'autobús mal aparcat i l'endemà al matí descobreix que ha estat robat. Angoixada per la situació i sense saber què fer, rep l'ajuda d'un sol·lícit taxista grec.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: La novia prometida
Andrew Christie dirigeix un hotel a Cornwall especialitzat en casaments i llunes de mel. Quan veu perillar el seu negoci a causa del turisme de baix cost, decideix redirigir el seu negoci cap a un vessant més tradicional. Perquè la seva nova idea tingui èxit entre les parelles d'origen indi, fingeix estar casat amb una jove índia anomenada Rajani Sharma, el pare de la qual vol que segueixi endavant amb el seu matrimoni concertat amb el jove indi Tarum.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: El francotirador
Chris Kyle és el franctirador més letal de la història de l'exèrcit dels Estats Units. Però hi ha alguna cosa més en ell a part de ser un bon tirador. El marine és enviat a l'Iraq amb una sola missió, la de protegir els seus companys. La seva precisió mil·limètrica salva incomptables vides al camp de batalla i, a mesura que s'estenen les seves gestes, es guanya el sobrenom de Llegenda. No obstant això, la seva reputació també creix al darrere de les línies enemigues.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.05
Pel·lícula: Collateral
El Max fa 12 anys que condueix un taxi en una gran ciutat, de manera que res no el sorprèn. No obstant això, mai hauria imaginat que un dia portaria al seu cotxe el Vincent, un assassí a sou disposat a tot per no anar a la presó.
Pel·lícules
Durada: 110'
01.55
Pel·lícula: Inspectora Heller: Retrato de perfil
Un franctirador dispara indiscriminadament als transeünts al centre de Wiesbaden. Al cap d'una estona, tres emmascarats entren en un banc amb la intenció de segrestar el director i demanar un rescat, però el pla fracassa i decideixen endur-se sis ostatges, entre ells la inspectora Heller.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.25
Los misterios de Laura
El misterio del apartamento cerrado
Zack Romero, un jove d'uns 20 anys que ha fet una fortuna desenvolupant nanotecnologia, apareix mort per múltiples ganivetades al seu apartament exclusiu blindat amb un sofisticat sistema de seguretat. Segons els registres, ningú no ha entrat ni sortit de l'edifici.
Sèries
Durada: 45'
04.10
Zoom tendencias
Avui l'equip viatja a Segòvia, degusta els plats de Kabuki i assisteix a unes classes de swing.
Altres
Durada: 20'
04.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 90'