Franja TV3

Diumenge, 21 gener de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Signes dels temps
Capellà del segle XXI
El programa entrevista Miquel Calsina, rector de set parròquies del Baix Empordà, delegat de mitjans de comunicació del Bisbat de Girona i professor de la Universitat Ramon Llull. Calsina parla de com han de ser els capellans d'avui dia, quins reptes han d'afrontar en la seva tasca pastoral i sobre com poden transmetre el missatge evangèlic a la societat.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 135'
13.15
Polònia
La sentència del cas Palau ha estat un cop fort per a Fèlix Millet, que intenta driblar la condemna amb un matrimoni de conveniència. A més, el govern espanyol diu, a través d'un èxit dels Village People, si Carles Puigdemont pot ser president de Catalunya. I enmig de la incertesa Catalunya rep una invasió alienígena. Mentrestant, a la seu del PDeCAT, s'indignen perquè se'ls vinculi amb el cas Palau. Paral·lelament, Xavier García Albiol es posa a pidolar diputats amb una tuna.
Altres
Durada: 45'
14.00
APM? Extra
Després de l'emotiu discurs als Globus d'Or, la periodista i presentadora de televisió Oprah Winfrey s'anima i fa un nou sermó. Aquesta vegada, però, el discurs no li queda tan bonic. A més, es pot veure Zidane passant-s'ho malament amb la trajectòria del seu equip i l'última hora sobre la cessió d'Arda Turan a un equip turc.
Altres
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Reina i pàtria
1952. Bill Rohan, de 18 anys, passa la seva vida somiant a casa seva, a la vora del riu, esperant que el cridin a files per dos anys pel servei militar obligatori. Cada matí, el Bill nada al riu i sospira per una noia bonica que passeja amb bicicleta a través dels camins propers al riu. Aquest idil·li es trenca davant de la dura realitat del camp d'entrenament. Allà es troba amb el Percy, un bromista amoral, i junts planegen la caiguda del sergent Bradley, el seu torturador incessant. El Percy i el Bill són rivals i antagonistes, però a poc a poc forgen una amistat profunda.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.35
Tarda de cine: Set anys al Tibet
Heinrich Harrer és un alpinista austríac famós que intenta l'ascensió al Nanga Parbat. La seva aventura és interrompuda bruscament per l'esclat de la Segona Guerra Mundial.
Pel·lícules
Durada: 140'
19.55
Enganxats
En una taula amb actors i altres personatges coneguts, es comenten els moments més intensos de la setmana a les principals sèries de la cadena. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
30 minuts
El mur de Trump
Coincidint amb l'arribada de Trump, ara fa un any, a la Casablanca, el programa analitza com està posant en marxa els seus controvertits plans d'expulsió d'immigrants.
Altres
Durada: 30'
22.30
De bon humor
L'humor i el poder
Encara avui dia, moltes societats tenen prohibit o limitat riure's dels que manen. D'altres no ho fan perquè tenen un sentit de l'humor molt particular. En aquest país no sempre s'ha vist de bon ull riure's de la corona, l'Església o l'exèrcit. Però ja fa una colla d'anys que això es va normalitzar i ara riure's dels poders fàctics és una via d'escapament per afrontar els problemes del dia a dia. El programa d'avui parla de riure's de qui té poder amb els actors Toni Albà i Fermí Fernàndez, el director i dramaturg Sergi Pompermanyer, i Javier García de Vicuña, director del programa satíric Vaya semanita.
Documentals
Durada: 60'
23.30
Gol a gol
Versió reduïda del programa que conté els millors moments del partit que han jugat el Betis i el Barça a l'Estadio Benito Villamarín de Sevilla.
Esports
Durada: 65'
00.35
Dakar
Esports
Durada: 50'
01.25
El Faro, cruïlla de camins
Just abans d'anar a judici, el Ricardo convoca els socis de Los Samanes per demanar-los ajuda, però no té èxit. Mentrestant, la Feng rep la visita del seu pare, però amaga al Víctor la seva presència a la ciutat. A casa dels Villamil, la Sara i l'Iván tiren endavant el seu projecte per recaptar fons. I a la floristeria, el Mario rebutja la idea de negoci de la Montse, de qui sembla que es distancia cada cop més.
Sèries
Durada: 50'
02.15
Ritmes a l'estudi
Astrio. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.15
Jazz a l'estudi
Giulia Valle. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.15
Blues a l'estudi
Blas Picón. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.15
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 35'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'