Societat

Finalitza amb algunes incidències a Rodalies la segona ampliació de serveis mínims a TMB i Renfe

Aquest vespre, circularan un de cada cinc busos o metro i un de cada tres trens de la companyia ferroviària

La segona ampliació de serveis mínims de TMB i Rodalies ha finalitzat a les vuit del vespre i a partir d'aquest hora només circularan el 20% de metros i busos previstos en una jornada normal i el 33% de Rodalies, Regionals i Llarga distància de Renfe, a partir de dos quarts de nou del vespre. Entre les quatre de la tarda i les vuit del vespre, han circulat un de cada dos combois de metro i un de cada dos autobusos de TMB, mentre que l'ampliació de serveis mínims a Renfe, de fins el 66%, ha estat des de les cinc de la tarda fins a dos quarts de nou del vespre, quan han començat a funcionar un de cada tres trens. Durant aquesta tarda, s'han registrat algunes incidències que han causat retards en trens de la R16, R4, R2 nord i R2 sud.

Durant la tarda, Rodalies de Catalunya ha informat d'incidents en un tren entre Tortosa i l'Estació de França (R16), que ha patit una demora de 45 minuts per una “incidència no prevista en la programació dels serveis mínims”. Un altre tren amb sortida a les 18.29 hores de Sant Vicenç de Calders i en direcció a Manresa (R4) també ha efectuat la seva sortida amb retard.

D'altra banda, el comboi entre l'Aeroport del Prat i que havia d'arribar a Sant Celoni (R2 nord) a les 18.59 hores ha circulat amb 35 minuts de demora. Igualment, el tren de la R2 sud amb sortida des de l'Estació de França i arribada a Sant Vicenç de Calders a les 19.03 ha patit una demora de 30 minuts també per una incidència no prevista en els serveis mínims.

Aglomeracions habituals d'un dia feiner

Tot i aquests incidents, les andanes de l'Estació de Sants han registrat les aglomeracions habituals d'un dia feiner. Tanmateix, la majoria dels usuaris han reconegut haver patit algun retard durant el dia i haver arribat tard a la seva destinació si no havien sortit amb prou antelació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.