Franja La 1

Dissabte, 27 novembre de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 245'
10.05
MasterChef Celebrity
Semifinal
En plena semifinal, el jurat vol demostrar que encara hi ha sorpreses. Tot just entrar a les cuines, els aspirants descobreixen una cinta transportadora per la qual apareixen els ingredients necessaris per elaborar un plat de triperia, que han de preparar en 75 minuts. A més, Antonio Carmona, Pitingo, Berta Collado, Gemma Mengual, José Ramón de la Bruna, Vicente Amigo i Felisuco, entre altres amics dels concursants, tasten els plats. Mentrestant, Tamara Falcó, guanyadora de la quarta edició de MasterChef Celebrity, els anima en aquesta complicada prova. Posteriorment, el xef Dabiz Muñoz obre la cuina del seu restaurant DiverXO, a Madrid, perquè els aspirants elaborin un menú de quatre plats firmats per Muñoz que se servirà a 15 prestigiosos xefs madrilenys. Finalment, el passaport a la final exigeix un salt de gegant en termes de dificultat i precisió. Els davantals negres es juguen la permanència reproduint unes meravelloses postres de Ricard Martínez, mestre pastisser d'Espai Sucre a Barcelona.
Altres
Durada: 200'
13.25
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 35'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: El lugar más bonito del mundo
Fa cinc anys, tot era com hauria de ser a la vida de la Maja. Començava una relació amb el seu xicot Elías i planejava estudiar agricultura per fer-se càrrec algun dia de la granja familiar. Però, de sobte, el seu germà petit Linus mor en un accident de cotxe i ella marxa a la ciutat.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: I Love Dogs
Diferents amos de gossos es creuen a la ciutat de Los Angeles, i es produeixen canvis en les seves vides que mai no haguessin imaginat.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.15
Cine de barrio: Las chicas de la Cruz Roja
La Julia, la Paloma, la Isabel i la Marion són quatre amigues de diferent rang social i amb circumstàncies molt diferents. Però les uneix la seva condició de voluntàries per recórrer Madrid amb una guardiola recollint donatius per a la Creu Roja. A més, aspiren a assentar una relació sentimental que els permeti poder formar una família.
Pel·lícules
Durada: 105'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Huérfanos por violencia de género i Nosotros, los alcaldes: L'Aliança de les ciutats lliures, la iniciativa contra el populisme que van fundar els alcaldes de Varsòvia, Budapest, Praga i Bratislava, fa dos anys. Són de partits diversos, des del Popular fins al Pirata, però els uneix la defensa dels valors de la Unió Europea, que adopta un relleu especial en temps en què l'ultranacionalisme s'ha convertit en bandera dels governs dels seus països. El programa parla amb tres d'ells: Rafal Trzaskovsky, primer edil de Varsòvia; Zdenek Hrib, alcalde de Praga; i Gergely Karacsony, el seu homòleg a Budapest. Tots tres, des de la posició d'alcaldes de les capitals dels seus països respectius, alcen la veu sobre els riscos que amenacen la Unió Europea.
Altres
Durada: 35'
22.05
Una noche con Adele
L'espai emet el primer concert d'Adele des del juny del 2017, un esdeveniment que va tenir lloc a l'aire lliure a l'icònic Observatori Griffith Park de Los Angeles. Durant aquesta íntima actuació, la cantant britànica, guanyadora de 15 premis Grammy, va interpretar alguns dels seus èxits més grans, a més d'estrenar noves cançons del seu esperat quart disc: 30. L'especial compta, a més, amb una entrevista exclusiva d'Oprah Winfrey des del jardí de la coneguda presentadora estatunidenca. En la primera entrevista que concedeix en anys, l'artista parla sobre el seu nou disc i de les històries que hi ha darrere de les seves cançons. Més tard, Adele conversa també de la seva vida després de divorciar-se de Simon Konecki després de vuit anys junts, de la seva cridanera pèrdua de pes i de la criança del seu fill Angelo, entre altres temes.
Altres
Durada: 85'
23.30
Pel·lícula: Mensaje en una botella
La Theresa, una jove divorciada, fa exercici a la platja quan troba una ampolla amb un missatge d'amor i de penediment. El director del diari en què treballa la jove el publica en primera pàgina i es produeix una allau de cartes, entre les quals, una del mateix home que va escriure el missatge.
Pel·lícules
Durada: 120'
01.30
Pel·lícula: Dando la nota III
Després de guanyar el Campionat del Món, les Belles se separen per seguir amb les seves vides fins que s'adonen que la música a cappella no té gaires sortides laborals. Però quan sorgeix l'oportunitat d'organitzar una gira per l'estranger, el destí reuneix per darrer cop aquestes peculiars i úniques estrelles per compondre i plantejar-se una sèrie de decisions que no podran prendre a la lleugera.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.55
Pel·lícula: El doctor de la felicidad
El Knock, un estafador penedit i reconvertit a metge, arriba a la petita població de Saint-Maurice per aplicar un mètode destinat a fer-lo ric: convencerà la gent que un pacient sa és un malalt que no sap que ho és. I per fer-ho ha de trobar-li a cadascun la malaltia real, o imaginària, que pateix. Com a mestre en l'art de la seducció i de la manipulació, el Knock està a punt d'assolir els seus objectius. Però en el seu camí s'encreuen una jove que li fa replantejar les seves decisions i una persona que el vol desemmascarar.
Pel·lícules
Durada: 105'
04.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 80'