Franja TV3

Dissabte, 27 novembre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 405'
12.45
Persona infiltrada
Toni Albà-Família Garcia Riera
L'espai visita Sant Feliu de Guíxols per jugar amb una família amb un humor molt particular i amb un convidat que ha convertit l'humor en la seva vida: l'actor i còmic Toni Albà. És un programa en clau de comèdia on apareix un cul a l'aire, diverses pel·lícules de Hollywood, molts acudits de gust dubtós, motos Harley i la ràdio local més divertida.
Altres
Durada: 60'
13.45
Zona zàping
Lliurament que compta amb la participació de l'actriu i cantant andalusa Ana Mena, que presenta al Top 1 la versió que ha cantat en català per al disc de La Marató de l'èxit de Buhos, Volcans. Així mateix, dos campions del món del motor són els protagonistes en aquest programa: primer Toni Bou, que ha aconseguit el trentè títol mundial de trial, i després, Fernando Alonso, que ha aconseguit pujar a un podi de Fórmula 1 set anys després.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Inoblidable
Tessa Connover encara no ha superat el recent final del seu matrimoni quan el seu exmarit, el David, es compromet amb Julia Banks. I no només porta la Julia a la casa que un cop van compartir, sinó que també la introdueix en la vida de la seva filla, la Lily. Mentre mira d'adaptar-se a la seva nova vida, la Julia creu que finalment ha trobat l'home dels seus somnis, l'home que pot ajudar-la a superar el seu propi passat problemàtic. Però la gelosia de la Tessa aviat fa un gir patològic i no s'atura davant de res per convertir el somni de la Julia en el seu malson definitiu.
Pel·lícules
Durada: 110'
17.30
Tarda de cine: L'assassina de nòvios
La Sandra està destrossada per la mort del seu fill, el Preston, en un accident de cotxe. Amb la intenció de conservar algun record seu, la Sandra accedeix als comptes a les xarxes socials del seu fill i descobreix, sorpresa, que el Preston tenia nòvia.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.10
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot, i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 10'
19.20
Making of... El disc de La Marató
Programa que mostra el procés de creació del disc de la Marató de TV3 d'enguany, que pretén ser un suport a l'hora de superar l'estigma social que hi ha entorn a la salut mental. El disc es posa a la venda en format físic el diumenge 28 de novembre amb tots els diaris d'àmbit català i inclou fins a 16 estils musicals. De les 30 cançons que conté, 18 són noves i les 12 restants són temes que han sortit en discos d'altres edicions i que ara s'han reversionat, amb noves veus.
Altres
Durada: 35'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
22.15
Preguntes freqüents
Creixen les restriccions anti-Covid a Europa, on ja han aparegut els primers casos de la nova variant, mentre que a Catalunya les últimes mesures de contenció s'han ajornat pel col·lapse del sistema informàtic. Cristina Puig analitza la situació amb el conseller de Salut, Josep Maria Argimon; amb l'epidemiòloga i consultora en salut global per a l'OMS Alba Vilajeliu, i amb Robert Güerri, cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar. Així mateix, la pandèmia també ha tingut efectes econòmics, amb una patacada forta a les borses mundials. Sobre aquest assumpte es conversa amb Xavier Sala-i-Martín, catedràtic d'Economia de la Universitat Colúmbia, amb qui també s'aborda si la crisi logística mundial durarà gaire.
Altres
Durada: 195'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
Willy Fuego. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Barcelona Blue Grass Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'