The Pepper Pots i Asstrio amb At-Versaris actuen avui al Black Music Festival

  • Girona. Auditori. Concert de The Pepper Pots.

Producte cent per cent català, amb qualitat contrastada i projecció internacional. Així es podria definir el doble cartell d'aquesta nit al Black Music Festival, que inclourà les actuacions de The Pepper Pots i el nou tàndem format per Asstrio i el grup de hip-hop At-Versaris (22 h, 9 i 12 euros).

Obriran el concert Asstrio i At-Versaris, una combinació irresistible que va néixer arran d'una proposta a través de Myspace per fer alguna cosa junts. Primer, el trio de jazz, rock, funk i més coses Asstrio va col·laborar en el segon disc d'At-Versaris, i posteriorment han posat en marxa una gira conjunta, Per principis elegants, en què els dos grups proposen un repertori especial, compartint temes de les dues formacions i algunes versions.

Canvi de baixista

Després d'un any d'èxits, que culminarà dimarts quan recullin el premi Enderrock al millor disc català en altres llengües, The Pepper Pots aprofitarà el concert d'avui al Black Music per dir adéu al seu baixista de sempre, Joan Barrientos, i presentar el seu substitut, Enric Fluvià (Net Flanders, Calaveras). El seu últim disc, Now!, es comença a distribuir ara per Europa i el 14 de maig el grup actuarà al festival alemany Summer Safari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.