Programació La 2

Dilluns, 20 novembre de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Héroes invisibles
India
Aquesta sèrie de vuit documentals té com a protagonistes espanyols que han abandonat les seves còmodes vides per intentar millorar les condicions dels més desafavorits a l'estranger.
Documentals
Durada: 55'
07.55
Loba blanca
La loba blanca de la manada del valle de Hayden
Filmat al Parc Nacional de Yellowstone, aquest documental segueix els ramats de dues llobes alfa blanques, les seves parelles i la seva descendència al llarg de dos anys, mentre reclamen un nou territori a Hayden Valley i són desafiades per una nova bandada provinent del sud.
Documentals
Durada: 60'
08.55
El escarabajo verde
La mar de polímeros
Programa divulgatiu sobre ecologia i medi ambient. Els seus continguts volen arribar a un públic ampli i no especialitzat.
Altres
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Cinco hermanos
El sueño de un padre
La mort de William Walker comporta una sèrie de successos perjudicials per a la seva família. El patriarca no només robava diners de l'empresa familiar, sinó que amagava un fill secret i una amant.
Sèries
Durada: 40'
11.35
Documenta2
Inclou La historia desconocida de la Gran Armada Española: Día 1: Isabel I ascendió al trono inglés en 1558, y rechazó a Felipe II, emperador de España, como pretendiente. 30 años más tarde, Felipe trata de derrocar a Isabel devolviendo el catolicismo a estas tierras.
Documentals
Durada: 55'
12.30
Mañanas de cine: El magnífico aventurero
Biografia de Benvenuto Cellini, que passa de ser un artesà desconegut a escultor famós en temps del papa Climent VII, i els nombrosos avatars soferts per ell fins a aconseguir realitzar la seva obra mestra, el Perseu, per al cap del qual es va inspirar en el seu germà Francisco.
Pel·lícules
Durada: 90'
14.00
Las recetas de Julie
El Macizo Central de Sancy
Programa gastronòmic protagonitzat per la presentadora i crítica gastronòmica Julie Andrieu.
Altres
Durada: 55'
14.55
Huellas terrestres vistas desde el cielo
El enigma de los geoglifos
Els geoglifos són dibuixos als turons o al mateix sòl fets per la mà de l'home. Ningú en coneix el nom dels autors, per la qual cosa tots estan envoltats de misteris i llegendes.
Documentals
Durada: 55'
15.50
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.30
Grandes documentales
Inclou Un paraíso invernal i La gran sequía: La vida en el horno: El efecto del fenómeno meteorológico de El Niño ha intensificado la sequía en el valle del Luangwa. Los animales desesperados descienden al río, los ánimos estallan y los depredadores prosperan. Cuando el río se seca no hay donde volverse.
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou Una nueva prehistoria: ¿Qué mató a los insectos gigantes?: Libèl·lules de la mida de falcons, centpeus més grans que homes i una estranya col·lecció d'insectes i amfibis gegants regnar sobre la Terra fa 300 milions d'anys.
Documentals
Durada: 50'
19.00
Las recetas de Julie
Cotentin
La Julie és a Cotentin, al mig de les dunes de Hatainville.
Altres
Durada: 55'
19.55
Grandes diseños
A Suffolk, comtat de l'est d'Anglaterra, la Lindsay i el Jonathan construeixen una casa mai vista, ecològica i de caràcter experimental, per a ells i les seves quatre filles preadolescents, que generi la seva pròpia energia a través de panells solars i fotovoltaics i una turbina eòlica, que els sortirà cara.
Documentals
Durada: 50'
20.45
Imprescindibles
Azorín, la imagen y la palabra
Biografia de l'escriptor José Martínez Ruiz, més conegut pel seu pseudònim Azorín.
Documentals
Durada: 65'
21.50
Historia de nuestro cine: Un marido de ida y vuelt
Un marit dominat per la seva dona autoritària mor víctima d'un atac cardíac el dia en què ella l'obliga a afaitar-se la seva estimada barba per acudir a un ball de disfresses vestit de torero. El seu espectre comença llavors a passejar-se per la casa i provoca els embolics més inesperats. Quan, finalment, aconsegueix materialitzar-se, decideix instal·lar-se definitivament i recuperar la seva dona, que s'ha convertit mentrestant en un ésser dolç i comprensiu.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.35
Crónicas
Gúdar-Javalambre, un lugar para las estrellas
Unes tres quartes parts de l'univers estan formades per una cosa que els científics han batejat com a energia fosca, un component del que se sap encara molt poc. Però a les terres de Terol no només es mira al cel des d'un observatori. La comarca de Gúdar-Javalambre és una de les zones amb menys densitat de població de la Península i, per tant, un dels llocs perfectes per mirar a l'univers.
Altres
Durada: 45'
00.20
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 25'
00.45
Millennium
Humor viral
Programa de debat sobre l'humor a les xarxes socials amb Juan Soto Ivars, Mario Tascón, Álex Álvarez i Laura Santolaya.
Altres
Durada: 60'
01.45
Conciertos de Radio 3
Juan Saurín. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
02.15
Las recetas de Julie
La región de Montpellier
La Julie descobreix la regió de Montpeller. El seu passeig comença al voltant de l'estany de l'Or, una extensió d'aigua situada al sud-est del departament d'Erau.
Altres
Durada: 55'
03.10
Ciudades españolas Patrimonio de la Humanidad
Cáceres
En aquest nou episodi, els espectadors descobreixen el Palau dels Golfines, la Torre de Bujaco o la Torre de les Cigonyes, entre altres llocs emblemàtics de Càceres, a més de conèixer la seva gastronomia i riquesa natural.
Documentals
Durada: 50'
04.00
En busca de esplendores secretos
Avui: Viena: los caballeros teutónicos i Etruscos, el pueblo misterioso.
Documentals
Durada: 50'
04.50
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 70'