Programació TV3

Dissabte, 22 setembre de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 420'
13.00
Aire lliure
Ceretània, amb Judit Mascó
Judit Mascó, absolutament enamorada de la Cerdanya, és la convidada de Núria Picas en aquest capítol gravat a la comarca pirinenca. Les dues amazones fan un preciós recorregut a cavall pels voltants de Llívia. Però també fan esquí alpí, esquí de fons i vol sense motor. I no en marxen sense aprendre a fer un bon trinxat.
Altres
Durada: 60'
14.00
Zona zàping
Al programa d'avui es descobreixen els problemes de Sergio Ramos amb l'italià, se sap quina curiosa manera tenen a Vallecas de comprovar la resistència del seu camp i es coneix un superheroi del voleibol. I, com cada setmana, les imatges dels espectadors són les protagonistes al concurs No te la fotis.
Altres
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Contagi
Tot d'una, sense saber-ne l'origen, un virus mortal es propaga per tot el món i, en pocs dies, comença a delmar la població. El contagi es produeix per simple contacte entre els éssers humans.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Tarda de cine: Secrets inconfessables
Una adolescent pateix un trastorn psicològic pel qual tendeix a autolesionar-se. A l'escola no és una nena popular i a casa no té el suport ni la comprensió dels pares. A més, el germà petit la culpa de l'ambient familiar. Finalment, la jove demana ajuda a la psicòloga de l'escola.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.00
Tarda de cine: Grand Piano
Tom Selznick, el millor pianista de la seva generació, s'ha mantingut retirat de la vida de concertista a causa de la seva por escènica. Anys després d'un concert cèlebrement fallit, es disposa a posar-se de nou davant del públic en un concert esperadíssim a Chicago. Amb el teatre ple i el públic expectant, el Tom troba un missatge escrit a la partitura: Toca malament una sola nota i mors.
Pel·lícules
Durada: 85'
20.25
Ja t'ho faràs
El Rafel recupera el seu antic amor pels palets i construeix, amb els taulons, un prestatge molt bonic de fusta pintada, fàcil i molt vistós. La segona peça és una espalmatòria feta amb bales de vidre com les que feia servir per jugar quan era petit, facilíssima i espectacular. A més, es visita l'exposició que s'ha fet al Museu Nacional d'Art de Catalunya de l'obra de William Morris, pare del disseny modern, i es mostra, al Museu de l'Estampació de Premià de Mar, com feia el dissenyador anglès els seus famosos papers pintats.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Preguntes freqüents
Anàlisi de la realitat catalana que combina la informació més rigorosa amb l'humor i l'entreteniment, i que dona veu als protagonistes.
Altres
Durada: 215'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'aula
Tazuff. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.30
Cava de blues
Dani Baraldes & The XX Band. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.15
Fusió i swing a l'estudi
Ivó Oller Quintet. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.00
Jazz a l'estudi
Perico Sambeat. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'