Programació TV3

Diumenge, 14 agost de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 330'
11.30
L'au pair
Quatre són multitud
La cantant Suu fa de cangur de l'Irena, de vuit anys, i l'Arnau, de cinc, dos germans de Torroella de Montgrí, al Baix Empordà, amb caràcters molt diferents. LIrena és sensible i ordenada, i l'Arnau és un autèntic huracà. La Suu no ho té gens fàcil per gestionar un dia amb aquests dos germans i les possibles visites sorpresa que poden rebre. Paral·lelament, el presentador de televisió Llucià Ferrer conviu un dia sencer amb la Leia, de nou anys; el Quim, de set anys; el Pep, també de set anys, i el Mateu, de tres anys, quatre germans amb personalitats molt diferents que viuen a Igualada, a l'Anoia. En aquest cas, la tasca del Llucià és aconseguir gestionar els problemes habituals en una casa de quatre germans, dos d'ells bessons.
Documentals
Durada: 49'
12.19
A 2 veus
El retrobament
Tots els guanyadors de la temporada es retroben amb la Nina per recordar els grans moments viscuts. A més a més, l'espai mostra imatges inèdites, vídeos del que passava a les habitacions de la masia, els càstings dels guanyadors i una sorpresa final que els deixarà a tots bocabadats.
Altres
Durada: 46'
13.05
Aire lliure
Camí dels Monjos, amb Txarango
El Camí dels Monjos és un sender amb gairebé mil anys d'història que enllaça Sant Cugat i el cim de la Mola. Al bell mig del camí, Núria Picas es troba amb el cantant Alguer Miquel i el músic Sergi Carbonell, dos components del grup musical Txarango, que conviden l'atleta a convertir-se en l'entrenadora personal del grup abans del concert principal de tota la temporada, que té lloc al Clownia de Sant Joan de les Abadesses. A més, el programa descobreix, a la Mola, una història excepcional, la de Joan Ignasi Ros, que va viure els primers vuit anys de la seva vida al cim de la muntanya.
Altres
Durada: 45'
13.50
Aire lliure
Jordi Buch
L'esportista Jordi Buch, de 38 anys, té una pseudoacondroplàsia, una malaltia minoritària que afecta el creixement i que provoca tota mena de dolors musculars i malformacions. Tot i fer 1,45 d'alçada, Buch és un gran ciclista, que ha participat en nombroses aventures per tot el món i que, darrerament, s'ha donat a conèixer per haver participat a la Titan Desert, una de les competicions més dures de ciclisme de muntanya. En aquest lliurament, Núria Picas visita Jordi Buch a Mataró, on viu l'esportista, i pedalen junts per les carreteres de la comarca del Maresme. A més, la presentadora el convida a viatjar fins al Marroc per participar en una nova edició de la Titan Desert.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: La cafeteria
La Donavan és propietària d'una cafeteria, però des que va trencar amb el seu xicot fa un any, les coses no li han anat bé. El negoci no funciona i no pot fer front als deutes.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.15
Tarda de cine: Benvingudes a Carolina
La Diane està saturada de feina i amb prou feines té temps per a les seves filles. Tot d'una li sorgeix l'oportunitat de viure més desfogadament quan hereta la casa de la seva tia a Carolina. No obstant això, hi ha una condició: si vol vendre la casa, hi ha de viure almenys durant un any i tenir cura del gos de la seva tia.
Pel·lícules
Durada: 90'
18.45
Tarda de cine: Una nova vida
Noah McManus ho té tot. Està a punt de començar en una feina que sempre havia somiat com a director legislatiu d'un senador dels Estats Units, i està a punt de proposar matrimoni a la Hailey, el seu amor de tota la vida. No obstant això, en un sol dia, tot el món del Noah canvia quan el seu nou cap dimiteix envoltat per l'escàndol i, a més, descobreix que la seva promesa l'ha estat enganyant amb un altre home.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.15
Programa sin determinar
Altres
Durada: 10'
20.25
Origen Catalunya
Fer-se un lloc entre els grans, Colònia/Munich
En aquest capítol es tasta un menú molt complet: una bona paella feta amb arròs del delta de l'Ebre amb Denominació d'Origen Protegida i acompanyada amb vins del Penedès. Finalment, se celebra el dolç aniversari d'un matrimoni que regala catànies del Garraf.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Hotel Voramar
Emissió dels capítols 1.5 i 1.6.
Sèries
Durada: 100'
23.45
Hudson i Rex
Dies de classe
Emissió dels capítols El Rex l'encerta i Dies de classe.
Sèries
Durada: 95'
01.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 160'
04.00
Rumba a l'estudi
Ivan Durban. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Newcat. Espai musical.
Altres
Durada: 60'