Franja La 2

Dissabte, 18 novembre de 2017
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 95'
09.35
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 50'
10.25
España en comunidad
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 25'
10.50
Héroes invisibles
India
Aquesta sèrie de vuit documentals té com a protagonistes espanyols que han abandonat les seves còmodes vides per intentar millorar les condicions dels més desafavorits a l'estranger.
Documentals
Durada: 55'
11.45
Para todos La 2
El programa analitza els drets de l'infant i mostra el treball de l'ONG Ayudemos a un niño, que treballa a Nicaragua per treure de la pobresa els més petits. També s'expliquen iniciatives socials que ajuden dones i nens a l'Índia i Mèxic. A més, dins l'espai de Psicologia, s'ensenya a no dependre dels likes dels altres.
Altres
Durada: 35'
12.20
Fábrica de ideas de TVE
Programa que busca persones emprenedores i inquietes, amb un projecte interessant per dur a terme.
Altres
Durada: 30'
12.50
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
13.20
Al filo de lo imposible
Agua
Aquest espai emet documentals sobre alpinisme, escalada i altres esports de risc a l'aire lliure.
Documentals
Durada: 30'
13.50
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Informatius
Durada: 75'
15.05
50 años de...
Iconos ibéricos (Bigas Luna)
Sèrie documental que repassa l'evolució de la societat espanyola a l'últim mig segle mitjançant 15 capítols de mitja hora, realitzats per 15 reconeguts directors cinematogràfics.
Documentals
Durada: 30'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Loba blanca: La loba blanca de la manada del valle de Hayden i Loba blanca: La loba blanca de la manada del Gran Cañón
Documentals
Durada: 105'
18.05
80 cm
Somiedo
Avui, l'equip viatja amb Araceli Segarra a Somiedo, a Astúries. Allunyat de l'atractiu dels Pics d'Europa, es tracta d'un dels llocs més espectaculars de la serralada Cantàbrica: el Parc Natural de Somiedo, un espai protegit i un autèntic paradís.
Documentals
Durada: 30'
18.35
Un país mágico
L'il·lusionista Miguelillo continua el seu recorregut per la geografia espanyola presentant llocs i persones màgiques de Saragossa i la seva província. A la capital, en visita els monuments més emblemàtics i els museus que guarden el talent de Goya. A més, revela els secrets de la ciutat abandonada de Belchite i de la Casa del Duende.
Altres
Durada: 55'
19.30
Cocina real
Inclou El castillo de Riegersburg i El castillo de Chillingham: El castell de Chillingham, a Anglaterra, és famós per totes les seves històries de misteri i per les aparicions de les seves particulars ànimes en pena.
Documentals
Durada: 55'
20.25
Pel·lícula: Persiguiendo sombras: Estableciendo co
L'estrany caràcter de l'agent Stone provoca que els seus caps l'enviïn a la unitat de persones desaparegudes, on ha de treballar amb Ruth Hattersley. Quan una adolescent de 16 anys, Taylor Davis, desapareix, és l'únic que pensa que està en perill.
Pel·lícules
Durada: 90'
21.55
El cine de La 2: El niño de la bicicleta
El Cyril, un nen d'onze anys, s'escapa de la llar d'acollida on el seu pare el va deixar després de prometre-li que tornaria a buscar-lo. El que el Cyril es proposa és trobar-lo.
Pel·lícules
Durada: 85'
23.20
La noche temática
Inclou Camino a la escuela i Instituto Mumbai: El musical
Documentals
Durada: 140'
01.40
Pel·lícula: Los niños de San Judas
Basada en fets reals, reflecteix la crueltat amb què eren tractats els nois internats en un estricte reformatori catòlic d'Irlanda.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.10
Grandes diseños
A l'Illa de Wight, al sud d'Anglaterra, el Lincoln i la Lisa modernitzen un bungalou dels anys 70 i l'amplien amb un estudi, una torre de dues plantes i un taller de pintura.
Documentals
Durada: 50'
04.00
En busca de esplendores secretos
A Viena, cor de l'Europa central, encara hi subsisteix un orde religiós mític amb diversos segles d'antiguitat: els Cavallers Teutònics. En aquest viatge, Philippe Charlier investiga els orígens d'una mítica ordre cavalleresca que mai va arribar a desaparèixer.
Documentals
Durada: 30'
04.30
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 60'
05.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'