Franja TV3

Dissabte, 18 novembre de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 470'
13.50
Zona zàping
El programa repassa l'eliminació d'Itàlia del Mundial. Les llàgrimes de Buffon han fet la volta al món. També es pot veure el pròxim crac del futbol americà, que és un nen, i se sap com es pot marcar un gol sense que cap jugador de l'equip toqui la pilota. I es reviu la tanda de penals més al·lucinant de la història. A més, les mascotes són les grans protagonistes als vídeos que envien els espectadors per concursar al Zona web.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: Maverick
Bret Maverick és un jugador atractiu, estafador i entabanador que necessita 3.000 dòlars per poder participar en una gran partida de pòquer que s'organitza en un vaixell fluvial de Louisiana. Entre els jugadors hi ha la dolça Annabelle Bransford i el salvatge Angel. Tot es complica quan apareix Zane Cooper.
Pel·lícules
Durada: 130'
18.00
Tarda de cine: Greystoke, la llegenda de Tarzan
John Clayton, orfe al cap de pocs mesos de néixer, és adoptat per una tribu de simis, entre els quals viu durant anys. Descobert pel capità D'Arnot, és portat a Anglaterra, presentat a la seva família i educat d'acord al seu rang.
Pel·lícules
Durada: 140'
20.20
Ja t'ho faràs
El Rafel ha sortit al bosc a buscar fulles, i n'ha trobat. Però també hi ha trobat moltes escombraries, com una roda de cotxe abandonada sota una figuera. S'ha enfadat molt, però l'ha agafat i ensenya com convertir-la en un garatge per a cotxets de joguina. Així mateix, transforma les fulles de figuera en peces de ceràmica.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Preguntes freqüents
L'espai arrenca amb una entrevista a Enric Millo, delegat del govern espanyol a Catalunya. El programa també conversa amb Xavier Domènech, cap de llista de Catalunya a Comú-Podem, i amb Marta Rovira, secretària general d'ERC.
Altres
Durada: 185'
01.00
Gol a gol
El programa fa un ampli seguiment de la jornada de la Primera i la Segona Divisió, posant especial atenció als equips catalans com el Barça, l'Espanyol i el Girona, i també als que juguen a la divisió de plata, Nàstic, Reus i Barça B.
Esports
Durada: 65'
02.05
Pel·lícula: Triple X
Xander Cage és un delinqüent, amant dels esports de risc, que fins ara ha sabut eludir la justícia. Per evitar anar a la presó, es veu obligat a col·laborar amb el govern dels Estats Units.
Pel·lícules
Durada: 110'
03.55
Jazz a l'estudi
Diego Amador. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.55
Blues a l'estudi
Mario Cobo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'