Franja TV3

Dimecres, 28 setembre de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Ariadna Oltra entrevista una de les protagonistes de la gestió de la distribució de les urnes de l'1-O, Marta Rovira, que respon des de Ginebra. A més, es pregunta a diferents grups polítics com avaluen les propostes del president Aragonès l'endemà del debat de política general. Finalment es connecta amb Madrid, amb el Tribunal Suprem, on està citada a declarar la diputada de la CUP Eulàlia Reguant, acusada de desobediència per no haver respost a les preguntes de Vox en el judici del procés.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Porc amb salsa de nyora i suflé de xocolata
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
La Noe regala a l'Andreu els tàpers que la Mari Carmen ha fet per a la família, ja que són plats massa calòrics i tant ella com l'Arlet volen perdre pes. Paral·lelament, l'Arlet s'apunta a anar a córrer amb el Miquel. L'Andreu, per part seva, es torna a trobar amb la companya metgessa, que li proposa treure's el mal gust de la cita frustrada amb una trobada ràpida. Mentrestant, l'Ivan ha fet una amiga al tast de vins que vol presentar-li la seva filla, ja que l'Ivan no s'ha atrevit a dir-li que és gai. Més tard, la Gina i el Santi estan molt disgustats, ja que han comprat un llit que no els convenç. Finalment, el Jordi els ofereix una ganga de la seva botiga.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Quanta guerra!
Peyu
L'avi del Peyu, l'Esteve, va morir quan ell era molt petit, i no va tenir temps de preguntar-li com va ser la seva guerra i per què no en va parlar mai amb ningú. Sense gaire informació, només un parell d'anècdotes, el Peyu sempre s'ha imaginat un avi espavilat i supervivent, però li estranya el silenci familiar. Per aquest motiu, l'actor i humorista accepta compartir un viatge d'investigació amb l'Eloi Vila per conèixer la Guerra Civil que va viure l'avi Esteve amb 24 anys. Finalment, i malgrat les poques dades inicials, el Peyu torna a casa amb les respostes que buscava i una imatge nova i commovedora del seu avi.
Documentals
Durada: 65'
23.10
Pel·lícula: Soldats de Salamina
Basada en fets reals, narra la història de l'escriptor falangista Rafael Sánchez Mazas. Després de salvar-se d'un afusellament massiu durant la Guerra Civil, va ser descobert per un soldat enemic que li va perdonar la vida.
Pel·lícules
Durada: 120'
01.10
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 120'
03.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 50'
04.00
Rumba a l'estudi
Landry el Rumbero. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Genís Barcons. Espai musical.
Altres
Durada: 60'