Societat

Detenen 15 membres d'una xarxa especialitzada en robatoris de motos a Catalunya

Els integrants de la xarxa han actuat sobretot a la ciutat de Barcelona, on robaven entre 3 i 4 motos cada nit. Prop de 300 motos ja han estat recuperades

Els Mossos d'Esquadra han detingut 15 persones en una operació que ha permès desarticular una de les xarxes més actives a Catalunya dedicada al robatori de motos i ciclomotors, ja que se li atribueix la sostracció d'uns mil vehicles a l'any, que s'enduien amb el cadenat inclòs, carregant les motos en furgonetes.

Segons han informat aquest divendres fonts de la policia catalana, els integrants de la xarxa, dels quals nou ja han ingressat a la presó, són d'origen magribí i van actuar els últims dos anys sobretot a la ciutat de Barcelona, on podien robar entre tres i quatre motos cada nit.

Malgrat que suposadament es dedicaven a diverses activitats delictives, la seva principal actuació consistia a robar motocicletes i ciclomotors de petita cilindrada –de 50 cc, 75 cc i 125 cc–, així com furgonetes, que després utilitzaven per carregar i transportar les motos robades, de les quals gairebé 300 ja han pogut ser recuperades.

Per perpetrar els robatoris, els membres de la banda ara desarticulada actuaven de nit i en grups de quatre o cinc i no dubtaven a emportar-se les motos amb el cadenat, ja que les pujaven a la furgoneta per transportar-les.

Els vehicles sostrets eren desmuntats i enviats al Marroc, on es revenien al mercat negre a uns 1.000 o 1.500 euros, molt per sota dels preus del mercat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Neixen polls de falcó pelegrí al Port de Tarragona, el segon cop en deu anys

TARRAGONA
MEDI AMBIENT

Primera instal·lació fotovoltaica amb doble orientació est-oest a la UdL

LLEIDA
SOCIETAT

La Transéquia genera un impacte econòmic al Bages de 300.000 euros

MANRESA

Mor el conductor d’un cotxe en un xoc frontal amb un autocar

SALDES
MEDI AMBIENT

Tarragona, distingida com a municipi compromès amb la biodiversitat marina

TARRAGONA

Foc forestal a Batea que s’estén cap a l’Aragó

BATEA

Manresa reprèn les obres de rehabilitació de la Torre Lluvià

MANRESA
educació

El Narcís Monturiol, pioner en la formació de tècnics en renovables

figueres
SOCIETAT

Badalona crema el dimoni que apuja els preus davant més de 115.000 espectadors

BADALONA