Economia

Cauen un 60% les vendes de motos i ciclomotors

CATALUNYA

Les vendes de motocicletes i ciclomotors mantenen aquest mes de gener la tendència de caigudes que es va registrar durant el 2008, segons l'Associació Nacional d'Empreses del sector de dues rodes (Anesdor). La patronal del sector informa que durant el gener les vendes totals de ciclomotors i motocicletes han arribat a 9.674 unitats a l'estat espanyol, cosa que suposa una caiguda del 60,56% en relació amb el mateix mes del 2008. En el segment de motocicletes, la caiguda ha estat del 60,93%, després d'unes vendes de 6.093 vehicles, i el nombre de matriculacions dels ciclomotors ha sumat 3.581 unitats, el 59,91% menys.

En el segment de motocicletes, la categoria de vehicles per carretera, el percentatge de caiguda de les vendes arriba al 71,86%, mentre que les motos de camp i els scooters baixen un 62,18% i un 50,88%, respectivament, i sempre en el mateix període.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.