Societat

Augmenten els robatoris de les mítiques motos Impala, amb 30 furts en un any

Successos

Els propietaris de motocicletes del mític model Impala, de la marca Montesa, han denunciat ser víctimes d'un augment de robatoris d'aquest tipus de vehicles, ja que en l'últim any han estat sostretes a Barcelona almenys 30 unitats, de les prop de 1.500 que encara perduren a la capital catalana.

El president del Moto Impala Club, Xavi Arenas, ha afirmat que en els últims dotze mesos els consta el robatori d'almenys 30 motos, fet que els fa pensar que existeix una campanya per aconseguir aquests models, que es consideren peces de col·leccionista, doncs no es fabriquen noves unitats des de finals dels vuitanta.

Els Mossos d'Esquadra han confirmat a Efe que en els últims mesos s'han registrat robatoris d'aquest model de motos i que estan investigant si es tracta d'una trama organitzada.

Les Impala van néixer el 1962, quan la marca Montesa les va fer sortir al mercat, després de provar tres models diferents a Àfrica, on els prototips de prova van recórrer 20.000 quilòmetres entre Ciutat del Cap i Egipte, gesta que va començar a forjar la llegenda d'indestructible que acompanya a aquesta moto.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.