Economia

El secretari general d'UGT diu que l'ERO de Nissan és il·legal i fet des de la ignorància

Economia

Josep Maria Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya, ha assegurat que Nissan fa terrorisme empresarial perquè "més de 4.000 famílies estan en una situació d'incertesa, pendents del que passarà, i al cap de 15 dies encara no saben res". Per Àlvarez l'ERO de Nissan és il·legal i fet des de la ignorància.

L'expedient anunciat per Nissan no complia el requisits que marca la llei, ha dit Àlvarez en una entrevista a TV3. Segons el secretari general de la UGT a Catalunya després del rescat de la banca ara cal un rescat de la indústria. "El sector industrial no s'ha fet immesament ric com han fet els especuladors", ha afirmat Àlvarez, que ha afegit que no es pot abaixar el llistó de la inversió en infraestructures.

Segons el líder de la UGT no hi ha cap líder mundial que estigui a l'alçada en aquests moments de la crisi i ha recordat a Zapatero que "té responsabilitats i que no pot continuar dient que la crisi és global i no fer res".

Àlvarez ha afegit que un sindicat no es pot casar amb ningú i ha dit que l'unica obligació que té la UGT és defensar els treballadors, "sigui ministre en Corbacho o no".

Crítiques a les Cambres de Comerç
D'altra banda, Àlvarez també ha assegurat que les Cambres de Comerç són "paràsits que viuen de les quotes de les empreses". Àlvarez ha fet aquestes declaracions en resposta a Javier Gómez-Navarro, president del Consell Superior de Cambres de Comerç i exminsitre socialista, que va dir que "els sindicats han de deixar de protegir els ganduls". "Em sento insultat", ha afegit Àlvarez.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.