Societat

Finalitza amb algunes incidències a Rodalies la segona ampliació de serveis mínims a TMB i Renfe

Aquest vespre, circularan un de cada cinc busos o metro i un de cada tres trens de la companyia ferroviària

La segona ampliació de serveis mínims de TMB i Rodalies ha finalitzat a les vuit del vespre i a partir d'aquest hora només circularan el 20% de metros i busos previstos en una jornada normal i el 33% de Rodalies, Regionals i Llarga distància de Renfe, a partir de dos quarts de nou del vespre. Entre les quatre de la tarda i les vuit del vespre, han circulat un de cada dos combois de metro i un de cada dos autobusos de TMB, mentre que l'ampliació de serveis mínims a Renfe, de fins el 66%, ha estat des de les cinc de la tarda fins a dos quarts de nou del vespre, quan han començat a funcionar un de cada tres trens. Durant aquesta tarda, s'han registrat algunes incidències que han causat retards en trens de la R16, R4, R2 nord i R2 sud.

Durant la tarda, Rodalies de Catalunya ha informat d'incidents en un tren entre Tortosa i l'Estació de França (R16), que ha patit una demora de 45 minuts per una “incidència no prevista en la programació dels serveis mínims”. Un altre tren amb sortida a les 18.29 hores de Sant Vicenç de Calders i en direcció a Manresa (R4) també ha efectuat la seva sortida amb retard.

D'altra banda, el comboi entre l'Aeroport del Prat i que havia d'arribar a Sant Celoni (R2 nord) a les 18.59 hores ha circulat amb 35 minuts de demora. Igualment, el tren de la R2 sud amb sortida des de l'Estació de França i arribada a Sant Vicenç de Calders a les 19.03 ha patit una demora de 30 minuts també per una incidència no prevista en els serveis mínims.

Aglomeracions habituals d'un dia feiner

Tot i aquests incidents, les andanes de l'Estació de Sants han registrat les aglomeracions habituals d'un dia feiner. Tanmateix, la majoria dels usuaris han reconegut haver patit algun retard durant el dia i haver arribat tard a la seva destinació si no havien sortit amb prou antelació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
GIRONA

La UdG participa en un programa per a entrenadors centrat en dones joves esportistes

GIRONA
canvi climàtic

Augmenten les morts per calor al sud d’Europa

barcelona
infraestructura

Renfe s’espolsa en els Mossos la responsabilitat pels robatoris de coure

barcelona

Alumnes de Cabrera de Mar recullen 300 quilos de brossa dels boscos de Burriac

cabrera de Mar
VILOBÍ D’ONYAR

L’aeroport de Girona supera els 170.000 passatgers el mes d’abril

VILOBÍ D’ONYAR
infraestructures

El nou desastre a Rodalies col·lapsa punts del metro i busos regionals

barcelona

Avança 2,6 milions per fer el projecte i l’edifici de l’escola Mar Nova

premià de mar
societat

Allau d’usuaris al metro per les incidències a Rodalies

BARCELONA
GIRONA

La línia R11 entre Barcelona i Portbou recupera la normalitat

GIRONA