Franja La 2

Diumenge, 21 abril de 2024
06.30
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
06.40
That's English
Nivel Avanzado C1.1
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.55
That's English
Nivel Avanzado C1.1
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
07.10
Planeta azul
Litorales marinos
Les costes de tot el planeta constitueixen un element clau per a la supervivència de molts animals. Són els hàbitats oceànics més dinàmics. El repte al litoral marí és sobreviure als canvis constants, que moltes vegades són extrems.
Documentals
Durada: 50'
08.00
Mujeres viajeras
Alexandra David Néel- Madame Tibet
El 1924, després de tres anys viatjant i d'innombrables detencions, Alexandra David-Néel aconsegueix creuar la frontera tibetana i arribar a Lasha, la capital, l'accés a la qual estava prohibit per l'imperi britànic. D'aquesta manera es converteix en la primera dona occidental a aconseguir-ho, encara que per fer-ho va haver de viatjar durant tres anys amb una identitat falsa i vestida de tibetana.
Documentals
Durada: 25'
08.25
Los conciertos de La 2
Ozango. Festival de Arte Sacro: Cantoría. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 50'
09.15
Shalom
Shabat Hagadol
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.30
Medina en TVE
Centro Norte Sur: jóvenes para un estado de derecho
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.45
Buenas noticias TV
La vida eterna
Programa que pretén compartir el missatge de la Bona Nova que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Enamorado de la vida
El programa mira de respondre les grans qüestions que tothom es planteja des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Repara
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Caravaca, la ciudad de la cruz
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
El camino interior
Astorga. Rabanal del camino con Alejandra Vallejo-Nágera
A Astorga comença la tercera etapa de la mà de la psicòloga Alejandra Vallejo-Nágera, reconeguda especialista en el camp de la psicologia aplicada al món de la comunicació.
Documentals
Durada: 50'
12.45
Página 2
Especial Día del Libro
Programa especial dedicat al Dia del Llibre. Entre els diversos escriptors entrevistats destaca Luis Mateo Díez, que presenta El amo de la pista. A continuació, el crític de cinema Carlos Boyero repassa la seva vida a No sé si me explico. A més, l'espai visita els pobles d'Urueña i Libros.
Altres
Durada: 35'
13.20
Flash moda
Simón-Casa de la luz
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències i les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 25'
13.45
Flash moda monográficos
El show de Jean Paul Gaultier
Programa que acosta l'espectador al món de l'alta costura i de la moda prêt-à-porter mitjançant el retrat de dissenyadors i diferents personalitats del sector.
Altres
Durada: 30'
14.15
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
14.45
Atlántico
Las islas afortunadas
L'equip viatja a les Illes Canàries, on segueix l'obra de l'escultor César Manrique, trepitja el terra lunar del Timanfaya i puja al Teide.
Documentals
Durada: 50'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i miren de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Grande y hermoso
Documentals
Durada: 50'
17.10
El documental de La 2
Inclou Serengueti: Refugio: Les famílies d'animals del Serengueti aprofiten al màxim els bons moments quan un nou oasi porta riqueses incalculables, però s'enfronten a la devastació quan un infern s'apodera d'ells.
Documentals
Durada: 50'
18.00
De tapas por España
Córdoba, milenaria y universal
Adrienne Chaballe visita Còrdova, una ciutat clau des de l'època romana, amb racons bonics, bons vins i plats autèntics, com ara el salmorejo o la mazamorra.
Documentals
Durada: 45'
18.45
Seguridad vital 5.0
Lliurament que aborda els perills dels patinets i parla de conducció autònoma.
Altres
Durada: 30'
19.15
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 15'
19.30
El cazador de cerebros
Inflamados
Tres de cada cinc persones moriran a causa d'una malaltia relacionada amb la inflamació crònica. L'estrès, el sedentarisme o l'exposició a contaminants poden estar darrere d'aquesta sobrereacció de l'organisme. El programa investiga si hi ha alguna manera de prevenir-la i si es pot saber si s'està inflamat.
Altres
Durada: 35'
20.05
Geópolis
La geopólita de las redes sociales
Silvia Intxaurrondo s'endinsa en l'apassionant món de la geopolítica digital i analitza com aquestes noves forces influeixen en les aplicacions i les xarxes socials que es fan servir diàriament.
Altres
Durada: 30'
20.35
Los pilares del tiempo
Dalí, una vida delirante
Espai que radiografia els monuments més impressionants d'Espanya per mostrar-los com no s'ha fet fins ara.
Documentals
Durada: 55'
21.30
Imprescindibles
Inclou Nino Bravo: Vivir
Documentals
Durada: 60'
22.30
Versión española: Nacida para ganar
La vida sembla ancorada en el temps per a l'Encarna a Móstoles, la seva ciutat. La mateixa feina des de l'adolescència, el mateix xicot i poques perspectives que res pugui canviar. Quan es retroba amb la María Dolores, la seva amiga inseparable a l'institut, la seva vida es capgira. Li proposa d'entrar en un negoci revolucionari de venda piramidal que la farà rica en molt poc temps i la convertirà en la persona que sempre ha volgut ser.
Pel·lícules
Durada: 90'
00.00
Premios Platino
Els Premis Platino del Cinema Iberoamericà neixen amb la vocació de consolidar-se com un gran esdeveniment de promoció internacional del cinema iberoamericà en el seu conjunt, de transcendir fronteres i esdevenir un dels instruments de foment i suport més importants a la cinematografia iberoamericana i a tots els professionals que, dia a dia, posen tot el seu esforç i s'afanyen perquè es pugui gaudir del millor cinema.
Altres
Durada: 155'
02.35
Los secretos sexuales de Hitler
Imagen corporal
Hitler volia que el món cregués que tenia unes qualitats sobrehumanes, però la realitat era molt diferent, i va amagar secrets impactants tota la vida. Aquest episodi revela arxius que confirmen la deformitat genital de Hitler, la seva alarmant addicció a les drogues i el Parkinson que va patir els darrers deu anys de la seva vida.
Documentals
Durada: 50'
03.25
Guggenheim
June Crespo. Vascular
Programa divulgatiu sobre les activitats del Museu Guggenheim.
Documentals
Durada: 25'
03.50
Pel·lícula: Helmut Newton: perversión y belleza
Les dones van ser, sens dubte, l'essència del treball del llegendari fotògraf Helmut Newton. Les estrelles dels seus icònics retrats i editorials de moda, des de Catherine Deneuve fins a Grace Jones, Charlotte Rampling o Isabella Rossellini, donen la seva interpretació sobre la vida i l'obra d'aquest controvertit geni. Un retrat fet ara per les retratades aleshores. Provocatiu, revolucionari i subversiu, la seva representació de les dones continua provocant la pregunta de si elles eren protagonistes o objectes.
Pel·lícules
Durada: 90'
05.20
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 15'
05.35
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 55'