Franja La 1

Diumenge, 29 gener de 2023
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 265'
10.25
Españoles en el mundo
Inclou Sofía, Bulgaria i Washington, distrito Columbia
Altres
Durada: 110'
12.15
Todos contra 1
Espai en què un concursant al plató o un espectador des de casa pot guanyar fins a 100.000 euros resolent reptes espectaculars. L'audiència participa a través de l'aplicació del programa i respon les mateixes preguntes que es plantegen en directe al participant del plató. Al final de la nit, el concursant pot guanyar els diners si aconsegueix vèncer tots els espectadors o, per contra, és una llar espanyola escollida a l'atzar la que s'embutxaca el gran premi del concurs més participatiu de la història de la televisió.
Altres
Durada: 135'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: El lugar del corazón
Poc abans de la seva boda, la Lilli Miller hereta de la seva família biològica una casa de camp a Cornwall, Anglaterra, que està a punt de subhastar-se. Encara que al seu promès no l'entusiasma la idea, la Lilli visita la casa, on coneix l'encantador Ian Taylor, que ha estat cuidant la casa durant anys.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Intercambio accidentado
La Sara i el Michael intercanvien la seva casa d'Austràlia per una altra a Anglaterra durant unes setmanes, amb la intenció de donar una altra oportunitat a la seva relació. Els espera una mansió, no gaire ben cuidada però encantadora, de la qual la Sara gaudeix mentre el Michael passa el temps a Londres per feina.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Plan de tarde
El programa rep la visita de Massiel. La visita de la guanyadora d'Eurovisió coincideix amb la inauguració del Benidorm Fest, el certamen en què es tria el proper representant d'Espanya a Eurovisió. A més, l'espai connecta en directe amb la catifa taronja d'aquest macroesdeveniment musical per conversar amb totes les personalitats que s'hi han reunit. Més tard, s'aprofundeix en la història personal d'una de les parelles més estimades i respectades d'Espanya per a qui la distància i els tabús de la societat no van ser cap impediment. Finalment, una dona que és cantant i actriu i que té molta energia obre les portes de casa seva a la secció titulada En casa de.
Altres
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: The Equalizer. El protec
McCall és un home que creu haver deixat enrere el seu passat misteriós per poder tenir una vida de pau i tranquil·litat. No obstant això, quan coneix la Teri, una jove en mans d'uns mafiosos russos ultraviolents, no pot quedar-se'n al marge, ha d'ajudar-la. McCall, proveït d'habilitats secretes que li permeten venjar-se de qualsevol que abusi dels desemparats, abandona el seu retir autoimposat i recupera la set de justícia. Si algú té un problema, si ho té tot en contra, si no té ningú més a qui recórrer, McCall l'ajuda.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.05
Pel·lícula: Ocean's Twelve: Uno más entra en juego
Han passat tres anys des que el Danny Ocean i el seu equip van dur a terme un dels atracaments més audaços i lucratius de la història quan van robar al despietat empresari Terry Benedict. Mentre ell intenta venjar-se'n, la banda prova de dur a terme tres atracaments espectaculars a tres llocs diferents.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.00
Pel·lícula: Cold Blood Legacy
Un mercenari viu allunyat de la societat en una cabana a tocar d'un llac. Un dia, una dona ferida apareix inesperadament a la porta de casa seva. Per salvar-la, el sicari ha de posar en risc la seva vida.
Pel·lícules
Durada: 85'
03.25
Pel·lícula: Hanna Hellmann. Secretos de las montañ
La Hanna ha decidit encarregar-se d'un cas de mediació difícil que implica dues famílies amb filles que van ser intercanviades en néixer fa 13 anys. Ho intenta tot per intervenir entre les famílies, però la tensió augmenta i acaba en un altercat violent entre els pares.
Pel·lícules
Durada: 90'
04.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 65'