Franja La 1

Dimarts, 17 juliol de 2018
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 210'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 120'
12.00
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 30'
12.30
Amigas y conocidas
Programa diari d'actualitat en què participen diverses col·laboradores que aporten les seves opinions sobre les notícies més importants del dia.
Altres
Durada: 55'
13.25
Torres en la cocina
Sepia con calabacín.Tarta de mango
Avui, fideus que no porten pasta fets amb carbassó, i acompanyats d'una sípia tan tendra que pràcticament no necessita cocció. La Mariana, l'esposa del Sergio, elabora una base de pastís amb cereals i fruits secs per fer unes postres de mango.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.05
Tour de France
Desena etapa.
Esports
Durada: 105'
17.50
Servir y proteger
El Tano decideix ajudar el seu germà i els Petrovic a fugir, i els amaga momentàniament a Transportes Quintero. Mentrestant, la denúncia de la Nora contra la Nacha per agressió segueix el seu curs. La Lola, per la seva banda, confessa a l'Espe que encara se sent atreta pel Bremón.
Sèries
Durada: 55'
18.45
Acacias 38
El doctor Guillén informa de l'estat del Moisés. La Blanca i el Diego, mentrestant, opten per fer veure que el creuen i amagar a tothom el que van descobrir del Samuel. Posteriorment, el doctor Taronjí confirma que l'Arturo s'ha quedat cec. A causa d'això, l'actitud del coronel es torna esquerpa. Paral·lelament, la Lolita intenta evitar per tots els mitjans que l'Antoñito vegi l'invent trencat. A més, els criats intenten ajudar-lo a arreglar-lo. Finalment, el Peña és posat en llibertat i torna al barri. La Blanca, per la seva banda, sospita que els metges de l'hospital oculten alguna cosa.
Sèries
Durada: 55'
19.40
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 50'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Viaje al centro de la tele
Los profetas de la tele
Segona part del pintoresc viatge al voltant dels personatges que han captivat i divertit el teleespectador amb la seva manera de parlar. Cañita Brava, Fernando Raval, el doctor Rosado, Enrique San Francisco, Poli Díaz, Boris Izaguirre, Jesulín de Ubrique i moltíssims més.
Altres
Durada: 30'
22.35
Bailando con las estrellas
Es viu avui la semifinal, en la qual una nova parella abandona el programa i els famosos s'enfronten a nous estils de ball. L'espai rep la visita de Merche i Gloria Ramos. La Merche, una de les veus més poderoses d'Espanya, presenta el seu nou single, Te lo mereces. Per la seva banda, l'actriu de la pel·lícula Campeones Gloria Ramos balla al costat del Roger el tema Suavemente a ritme de merengue. Footloose és el ball grupal d'aquesta setmana.
Altres
Durada: 140'
00.55
Pel·lícula: Que has hecho, ¿qué?
Un home amb fòbia al matrimoni és pressionat per la seva xicota per comprometre's, després que el seu propi germà anunciés que es casarà amb una jove a qui coneix des de fa menys d'un dia. Tanmateix, fins i tot quan és intimidat pel presentador d'un programa molt popular, es nega a sotmetre's.
Pel·lícules
Durada: 80'
02.15
Pel·lícula: La redada
16 de juliol de 1942. La policia de París i l'exèrcit d'ocupació alemany duen a terme una batuda sobre milers de jueus francesos per la seva deportació. Van ser reclosos al Velòdrom d'Hivern en condicions miserables per després ser enviats als camps d'extermini nazis.
Pel·lícules
Durada: 115'
04.10
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 110'