Política

Sánchez-Camacho diu que la demanda de dimissions de Saura i Maragall evidencien una crisi del tripartit

La presidenta del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat aquest dissabte durant la Jornada de Noves Generacions celebrada a Ripollet que el moment actual del govern recorda "les mateixes situacions" que assegura que va viure el primer tripartit.

A parer de la popular "cada dia es demanen dimissions dels consellers". Diu que aquesta setmana "els sindicats han tornat a demanar la dimissió del conseller Maragall" i també la de Saura, "des de diferents instàncies" per les càrregues policials contra els estudiants contraris al procés de Bolonya. "Estem davant la segona part del Dragon Khan del govern tripartit", ha determinat Sánchez-Camacho.

En referència al conseller d'Interior, Joan Saura, la presidenta del PPC ha assegurat en una nota de premsa que el desallotjament dels estudiants ha fet que Barcelona "hagi donat la pitjor imatge que es podia donar portes enfora", i ha acusat al conseller Saura d'eludir les seves responsabilitats amb cortines de fum per desviar l'atenció.

"Enlloc d'assumir la seva responsabilitat com a màxim responsable de la conselleria i donar suport als Mossos d'Esquadra, el que fa es donar les xifres del finançament”. Per això, la presidenta del PPC afirma que el conseller Saura "no pot estar al capdavant de la conselleria d'Interior perquè no està capacitat".

En aquest sentit, i pel que fa a les negociacions del finançament de Catalunya, la presidenta del PPC ha assegurat que "avui hem pogut llegir com Rodríguez Zapatero ha desautoritzat al govern català", i l'ha renyat acusant-lo d'haver filtrat les xifres del finançament de forma interessada.

"El mateix Rodríguez Zapatero ha deixat en evidència al president de la Generalitat, José Montilla, fet que demostra una vegada més la seva manca de lideratge" ha assegurat.

A parer d'Alícia Sánchez-Camacho aquesta manca de lideratge i la situació de debilitat que pateix el president Montilla, "el porta, entre d'altres coses, a cedir a les exigències d'ERC i blindar la política lingüística ja que no li pot oferir un acord sobre finançament".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.