Política

Corbacho no preveu de cap manera que Catalunya quedi fora de l'acord de finançament

El ministre de Treball, Celestino Corbacho, ha assegurat aquest dissabte a Tarragona que no preveu de cap manera que Catalunya quedi fora de l'acord de finançament. El ministre ha afirmat que té la plena confiança que s'arribarà a un bon acord.

Al mateix temps, Corbacho ha dit que les darreres xifres que ha fet públiques el conseller Joan Saura "no han sortit de manera oficial i seran les que hagin de ser".

D'altra banda, ha defensat les paraules del conseller d'Economia, Antoni Castells, i ha dit que "no únicament s'està discutint una xifra sinó que s'està parlant de tot un model de finançament".

Aquestes declaracions, el ministre les ha fet amb motiu de la seva presència a la inauguració a la XXIII edició de l'Escola d'Hivern que el PSC fa Tarragona.

El ministre Corbacho ha dit que el proper acord de finançament encara pot tardar unes setmanes, fins que es tanqui la constitució del govern de Galícia.

En tot cas, Corbacho ha dit que aquest acord està en mans del president del govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, i el president català, José Montilla.

Ja en clau general, entre els principals temes que es posaran a debat al llarg d'aquest cap de setmana cal destacar les mesures a adoptar davant la crisi econòmica i la resposta que els diferents governs europeus han donat davant aquesta situació financera.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.