Cultura

El Summercase arrenca amb les actuacions de Grinderman, Blondie i Primal Scream

Música

El III Festival Summercase arrencarà avui a Barcelona amb més competència que mai, ja que coincideix en dates amb el Festival Internacional de Benicàssim (FIB) i, amb el primer concert demà de Bruce Springsteen al Camp Nou.

Els grans atractius del Summercase seran el retorn a l'escenari dels Sex Pistols, el ritme new wave dels 70 de Blondie, la reaparició de The Breeders –format per Kim Deal de Pixies–, Los Planetas, Primal Scream i Grinderman –el projecte paral·lel de Nick Cave.

Dins de l'heterogènia programació del Summercase d'aquest any té cabuda un nodrit repertori d'artistes catalans, com Els Pets, Dorian, Mishima, Facto Delafé y las Flores Azules i El Guisante Mágico, al qual s'afegeixen els mallorquins Antònia Font.
Els 54 artistes que formen el cartell del III Summercase, que se celebrarà simultàniament avui i dissabte al Fòrum de Barcelona i Boadilla de la Montaña (Madrid), actuaran divendres en una de les dues seus de la trobada i l'endemà en l'altra, fent un pont aeri musical que ja és segell propi d'aquest festival organitzat per la promotora Sinnamon.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.