Cultura

El festival Summercase se suspèn aquest any per la crisi

Música

El festival Summercase que se celebra a Barcelona i Boadilla del Monte (Madrid) se suspendrà aquest any per la crisi, segons ha informat avui en un comunicat l'empresa Sinnamon, organitzadora de l'esdeveniment i propietària de la sala Razzmatazz de Barcelona.

Segons han explicat els organitzadors en un comunicat, la situació econòmica "no garanteix" que puguin fer l'esdeveniment amb la qualitat que desitjarien. Amb tot, Sinnamon insisteix que el festival es podrà reprendre el 2010.

Un membre de l'organització, Pedro Moscoso, ha manifestat que segueix a l'aire si es farà el festival Creamfields a Andalusia i el festival itinerant i hivernal Wintercase, però la resta de festivals de l'empresa Sinnamon (Onda Festival, Forward Festival, Weekend Dance i Daydream) no es faran aquest any.

El retard a comunicar aquesta informació es deu a la intenció de l'organització d'esgotar "totes les alternatives" per fer possible la celebració del Summercase.

El Summercase ha fet tres edicions amb la particularitat de fer de pont aeri musical entre Barcelon i Madrid i l'any passat va reunir 81.000 persones entre les dues seus.

Mogwai, Blondie, Grinderman, Air, Arcade Fire, The Flaming Lips, New Order i Keane han estat caps de cartell de les edicions celebrades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.