Cultura

El Summercase congrega 81.000 assistents a Barcelona i a Madrid en dos dies

La tercera edició del Festival Summercase, que s'ha celebrat aquest cap de setmana al Fòrum de Barcelona i a Boadilla de la Montaña (Madrid), ha congregat 81.000 assistents, segons fonts de l'organització. La segona nit de concerts a Barcelona ha estat marcada per la primera actuació dels Sex Pistols a Barcelona i la segona a l'Estat espanyol, després de passar divendres a la nit per l'escenari de Madrid.

El referent i catalitzador del punk, amb Johnny Rotten al capdavant, ha complert amb el públic de Barcelona amb un xou calcat al de Madrid.

L'impecable concert dels predecessors a l'escenari Movistar, Kings of Leon, format pels germans i cosí Followill, els ha fet mereixedors d'heretar d'Elvis Presley el títol de reis del rock: aires del sud i un garatge rock dels setanta d'allò més elegant i intens concentrat en temes com Molly's chambers.

Menys convincents han estat The Breeders, liderats per les germanes Deal, i massa condicionats per l'ombra allargada dels Pixies. Presentaven l'aspre Mountain battles, i van tenir moments de traca i també van passar per estones de sobirà avorriment, mentre els estatals Dorian donaven un bon al·legat d'electropop a l'escenari del costat, el Walkman Stage.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.