Societat

Empresonen l'home que va apunyalar mortalment la seva exparella i la va abandonar moribunda davant de l'Hospital d'Igualada

El jutjat d'instrucció número 1 d'Igualada, en funcions de guàrdia, ha ordenat la presó provisional sense fiança per a Jaime B. A., exparella sentimental de la noia d'Igualada assassinada diumenge a la matinada d'una ganivetada al pit. La víctima va ser abandonada pel presumpte homicida i un amic seu en un banc del carrer, davant de l'Hospital d'Igualada. Un treballador la va trobar malferida i els metges la van intentar reanimar, però va ser impossible.

Els Mossos d'Esquadra van repassar les imatges de la càmera de seguretat de l'hospital i van identificar els dos implicats. La resta de la investigació ha portat la policia a la conclusió que Jaime B.A., amb qui la víctima tenia un fill, havia agredit la seva exparella. Després, havia buscat la complicitat d'un amic per traslladar la noia agonitzant i portar-la davant de l'hospital.

Aquest dimarts a la nit, la jutge ha decretat la presó provisional de Jaime B. A., que s'ha negat a declarar, per un delicte d'homicidi.

Fonts judicials han indicat que, per a l'altre detingut , Iván L. G., la jutge ha decretat la presó provisional eludible sota fiança de 6.000 euros, amb retirada del passaport i obligació de comparèixer setmanalment al jutjat, un cop pagada la fiança. Iván L.G. és el presumpte encobridor: hauria ajudat a traslladar la víctima malferida, segons la policia.

La titular del jutjat ha decretat el secret de sumari i traslladarà el cas al jutjat de violència sobre la dona d'Igualada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.