Societat

Una noia mor després de ser apunyalada i abandonada davant d'un hospital pel seu ex xicot i un amic

Una noia ha mort aquest diumenge a les quatre de la matinada després d'haver estat apunyalada i abandonada al mig del carrer pel seu ex xicot i un amic.

Els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la policia local de Santa Margarida de Montbui, han detingut aquest migdia els dos sospitosos, tot i que la policia encara no té clar quin dels dos és l'autor material de la ganivetada, tot i que els indicis apunten a un altre crim de violència masclista o domèstica.

Un treballador de l'hospital d'Igualada ha donat l'avís del que havia passat al voltant de les 4 de la matinada, després d'adonar-se de la presència d'una dona malferida estirada en un banc just al davant del centre. La noia presentava una ferida d'arma blanca i, tot i que s'ha intentat reanimar-la, ha mort als pocs minuts.

Els detinguts com a sosìtosos són Jaime B.A., de 29 anys, a qui li consten tres antecedents policials i que és exparella de la víctima, i Ivan L.G., de 27 anys, amb un antecedent policial. Tots dos tenen nacionalitat espanyola i són veïns d'Igualada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.