Societat

Detingut per pegar la dona i intentar-la ofegar amb el cable del telèfon

Violència de gènere

L'Ertzaintza ha detingut a la localitat d'Ondarroa (Biscaia) un home de 28 anys acusat de pegar la seva dona i intentar-la asfixiar amb el cable del telèfon en presència dels seus tres fills menors d'edat.

Fonts del departament basc d'Interior han informat avui que els fets es van produir diumenge a primera hora del matí, quan, segons el relat de la víctima, l'home va tornar al domicili familiar en estat ebri, cosa que va provocar una baralla entre tots dos.

Trucada a la policia
Durant la baralla, l'home li va pegar cops de puny i la va intentar ofegar amb un cable de telèfon fins que la dona va caure a terra "gairebé sense coneixement". L'home va deixar d'agredir la dona quan la seva filla gran el va advertir que havia trucat a la policia.

La dona va explicar als agents que les agressions feia temps que es produïen i que en alguna altra ocasió ja havien denunciat el seu home, que ja ha passat a disposició judicial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.