Societat

Detenen 'El Pescador', un lladre acusat de 35 atracaments en dos mesos

El detingut havia actuat a Barcelona, Santa Coloma de Gramenet i Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta setmana a Barcelona l'experimentat lladre El Pescador, que suposadament va cometre 35 atracaments en dos mesos a la capital catalana, Santa Coloma de Gramenet i Badalona, segons ha informat la policia catalana, que ha afegit que el detingut actuava sempre tapant-se la cara amb una gorra de platja que li donava aparença de pescador d'alta mar.

El detingut és José E.I., de 34 anys, nacionalitat espanyola i veí de Santa Coloma de Gramenet, que té antecedents policials per fets similars, però també per homicidi i tràfic de drogues. Els agents el van atrapar perquè una patrulla de la comissaria de Nou Barris va creuar-se amb ell i el va identificar gràcies al retrat robot que s'havia fet d'ell pels 35 atracaments a partir de les descripcions de les víctimes.

Segons els agents, encara portava la gorra i les ulleres posades i caminava de manera accelerada i nerviosa quan el van albirar. Quan van procedir a arrestar-lo es va resistir, i en el registre posterior van confirmar que també portava a la butxaca una navalla que utilitzava per amenaçar les seves víctimes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.