Societat

Detenen tres traficants de Trinitat Vella que havien intentat fer un 'malefici' als Mossos

Si els han enxampat no ha estat perquè no s'hagin esforçat a evitar-ho amb totes les tècniques al seu abast, inclòs un intent de malefici.

Els Mossos d'Esquadra han detingut al barri de la Trinitat Vella, al districte de Sant Andreu, dues dones i un home, tres petits traficants que havien convertit el seu pis en un supermercat de la droga on molts toxicòmans acudien cada dia a comprar la seva dosi d'heroïna o de cocaïna.

Aquest tipus de punts de venda genera queixes dels veïns fins que la policia acaba muntant un dispositiu de vigilància que els permeti acreditar l'afluència de compradors i obtenir una ordre judicial per escorcollar el pis.

Això és el que han fet, una vegada més, els agents de la comissaria de Sant Andreu, que fa setmanes que han intensificat el control contra el tràfic de drogues. En aquest cas van posar-se a vigilar un pis del carrer Foradada. Dijous el van poder escorcollar, després d'haver interceptat i identificat nombrosos compradors que en sortien amb heroïna o cocaïna.

La detenció

Al pis hi van trobar el que esperaven: petites quantitats de droga i eines i substàncies per tallar-la i embolcallar en dosis petites. També van exampar-hi dues dones, Dolores S.R., de 52 anys, i Felicidad M.G., de 31, i un home, Luis O.F, de 31 anys. Dolores S.R. duia amagats a la roba 400 euros en bitllets petits i 13 paperines de cocaïna.

El que no s'imaginaven els agents és el que van trobar al congelador: tres papers dins de tres gots on hi havia escrites les paraules "Mossos d'Esquadra", "secretas de la policia" i "antidisturbis de la policia". Tot plegat, un intent de malefici per mantenir allunyat l'enemic, al qual havien volgut deixar congelat, segons indica la pràctica tradicional que havien intentat aplicar.

Els detinguts declaren aquest dissabte davant del jutge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El nombre de vols sorollosos sobre la platja s’ha doblat el maig

Castelldefels
Medi ambient

Ecologistes denunciaran el Grup Griñó i la Generalitat per “traficar” amb residus

Lleida

Demanen un nou penal a Girona per a casos de violència sobre la dona

girona
societat

Crema un autobús a la Gran Via, no fa ferits però aixeca una gran fumerada

barcelona

Premien una nova solució per reduir el dolor en ferides complexes

FIGUERES
societat

Col·laboració del Col·legi de Psicòlegs amb l’Associació contra el Càncer

girona
BADALONA

La síndica insta Albiol a emparar els usuaris de Can Bofí Vell

BADALONA
societat

L’enxampen deixant trastos al carrer i és multat per aparcar malament

figueres

Tres obres de millora paisatgística de la Garrotxa, en marxa

OLOT