Societat

Cau una banda que atracava botigues de Barcelona amb una pistola i una destral

Un trio de joves atracadors molt violents ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra després d'una ràtzia de tretze assalts gràcies als quals havien aconseguit un botí de 33.465 euros. Dos dels sospitosos, de 21 i 22 anys, veïns de Barcelona i de nacionalitat espanyola, han estat empresonats provisionalment per ordre del jutge i el tercer, menor d'edat, ha tornat al centre d'internament de justícia juvenil d'on s'havia escapolit.

Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, van ser enxampats dimarts, quan estaven a punt de cometre un altre assalt en una botiga del Baix Guinardó. De fet, el districte d'Horta-Guinardó i les zones més properes de Sant Martí, Sant Gervasi i l'Eixample era el territori on actuaven.

El primer assalt, però, l'havien comès el 25 de gener en una botiga de telefonia del Poble-Sec, d'on es van endur 300 euros després d'amenaçar-ne l'amo amb una pistola i un ganivet. Tres dies després van atracar un establiment de queviures del Guinardó on van actuar amb una destral a més de la pistola i on també van apunyalar el propietari de la botiga, que intentava impedir que se li enduguessin els 1.500 euros que finalment li van robar i van marxar deixant-lo ferit.

El botí més important, però, el van aconseguir en assaltar la cafeteria de l'hospital Vall d'Hebron, on van aconseguir que els obrissin la caixa forta i se'n van endur 20.000 euros. A més de vuit atracaments, havien robat tres motos que han estat recuperades per la policia en escorcollar els domicilis dels detinguts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.