Programació La 2

Diumenge, 5 maig de 2024
06.05
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
06.15
That's English
Nivel Avanzado C1.1
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.30
That's English
Nivel Avanzado C1.1
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.45
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 55'
07.40
Serengueti
Infierno
Després d'un gran incendi, els personatges del documental lluiten per sobreviure en una terra irrecognoscible i inhòspita. Enmig del fum asfixiant, el babuí Bakari descobreix el crani carbonitzat del seu rival. Trobar una nova llar és ara més urgent que mai.
Documentals
Durada: 50'
08.30
Los conciertos de La 2
OCRTVE JJ.MM. III. Temporada 2023-2024 (I). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
09.15
Shalom
Peter René, un superviviente sefardí
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.30
Medina en TVE
Kaiciid 2
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.45
Buenas noticias TV
La unidad del espíritu
Programa que pretén compartir el missatge de la Bona Nova que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Sectas
El programa mira de respondre les grans qüestions que tothom es planteja des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Un sacerdote entre dos mundos
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Des de la parròquia Virgen del Camino, a Collado Villalba, Madrid.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Del Mato Grosso a Pernambuco
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.00
El camino interior
Molinaseca-Villafranca del Bierzo con Javier Benavente
Aquesta etapa va des de Molinaseca fins a Villafranca del Bierzo amb Javier Benavente, president de la Fundació Alars, que dona assistència a la gent dependent. La fundació atén més de set milions de clients, amb un milió de contractes.
Documentals
Durada: 40'
12.40
Página 2
David Uclés
Óscar López visita el Pueblo Viejo de Belchite per entrevistar David Uclés per La península de las casas vacías, una novel·la sobre la Guerra Civil a manera de realisme màgic. A més, es parla del Crush Fest. I María Belmonte s'endinsa en els jardins literaris amb El murmullo del agua.
Altres
Durada: 35'
13.15
Flash moda
Prado
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències i les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 25'
13.40
Flash moda monográficos
Moda y cine por Jean Paul Gaultier
Programa que acosta l'espectador al món de l'alta costura i de la moda prêt-à-porter mitjançant el retrat de dissenyadors i diferents personalitats del sector.
Altres
Durada: 30'
14.10
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
14.40
Atlántico
Vivir en su alegría
Amb un integrant menys, l'equip es dirigeix al País Bassari, al Senegal, una zona remota on viuen els peul i els bédik en poblets de faula.
Documentals
Durada: 55'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i miren de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Parque Nacional de Monfragüe
Documentals
Durada: 45'
17.05
El documental de La 2
Inclou Serengueti: Parentesco: La història ara se centra en el riu, on nous personatges, com ara una adorable cria d'hipopòtam, es troba amb vells coneguts. Els llaços familiars es posen a prova a mesura que continuen les aventures.
Documentals
Durada: 55'
18.00
De tapas por España
Madrid. Barrio de Las Letras
Adrienne Chaballe coneix el barri de Las Letras, epicentre literari de Madrid.
Documentals
Durada: 45'
18.45
Seguridad vital 5.0
Programa sobre educació viària amb entrevistes a personatges coneguts que parlen de la seva experiència al volant. Inclou també seccions amb reportatges, notícies, informes, participació dels espectadors i consells per millorar la conducció i el manteniment del vehicle. A més, es dona veu a persones i institucions que treballen per reduir el nombre d'accidents de trànsit.
Altres
Durada: 30'
19.15
¡Cómo nos reímos! Xpress
Cómicas
Fragments dels grans moments de còmiques a la història de TVE.
Altres
Durada: 20'
19.35
El cazador de cerebros
Todos estamos un poco locos
Lliurament que mostra que tenir un trastorn mental no és una qüestió de blanc o negre, sinó que hi ha un continu en els trets que defineixen la personalitat i que es poden manifestar perjudicialment per a la vida.
Altres
Durada: 30'
20.05
Geópolis
La geopolítica de Eurovisión
Eurovisió va néixer després de la Segona Guerra Mundial i en plena Guerra Freda. El seu objectiu era clar: fomentar una identitat europea comuna en un moment en què el continent volia reconstruir-se. Tot i això, amb el pas del temps, el festival ha esdevingut alguna cosa més que un simple concurs musical. Lluny de ser un espai de pura germanor, Eurovisió s'ha transformat en un camp de batalla cultural, en què les aliances i les rivalitats entre països es fan paleses. Les votacions, sovint tenyides d'interessos polítics, reflecteixen les tensions geopolítiques del moment.
Altres
Durada: 30'
20.35
Los pilares del tiempo
Princesa de Éboli: poder, intriga y traición
Misteris, intrigues i llegendes s'entortolliguen en la vida apassionant d'Ana de Mendoza, l'enigmàtica princesa d'Eboli. El programa recorre els llocs que van marcar la vida d'una dona indomable, brillant i ambiciosa que ho va ser tot a la cort de Felip II.
Documentals
Durada: 55'
21.30
Imprescindibles
Inclou Enrique Morente: flamenco impuro
Documentals
Durada: 60'
22.30
Versión española: Animales sin collar
Un mas aïllat enmig de la campanya andalusa és testimoni del triomf de l'Abel i la Nora. Ell és un polític dedicat a la lluita pels més desfavorits, i acaba de fer història. Ella és la seva dona i guardiana d'un secret que pot canviar-ho tot. La promesa d'una nova vida per a tots dos es veu truncada per l'aparició del Víctor, un alt càrrec caigut en desgràcia, i de dos antics amics d'una època que s'estimen més oblidar. Tots ells creuen tenir el control d'una situació on res no és el que sembla i en què cada revelació descobreix nous interrogants.
Pel·lícules
Durada: 105'
00.15
Versión española: coloquio
Participen en el col·loqui Jota Linares, director d'Animales sin collar, y dos dels protagonistes, Natalia de Molina i Ignacio Mateos. el cortometraje Fiona.
Altres
Durada: 35'
00.50
Versión española. Última sesión: Sexo fácil, pelíc
La Marina i el Víctor ho tenen tot per viure una bonica història d'amor: són joves, solters, guapos i s'atrauen profundament. Només hi ha un petit problema: el Víctor i la Marina són, en realitat, personatges de ficció creats pel Pablo, un guionista en plena crisi sentimental a qui han encarregat escriure una comèdia romàntica.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.15
La transición
Diciembre 1973-Enero 1974
Treball que retrata l'evolució política a Espanya des del desembre del 1973 amb l'assassinat de l'almirall Luis Carrero Blanco, president del Govern, fins a les eleccions democràtiques del juny del 1977, en què es va imposar la Unió de Centre Democràtic d'Adolfo Suárez.
Documentals
Durada: 65'
03.20
Afganistán, la tierra herida
Talibanes
Mentre la Unió Soviètica es desintegra i els Estats Units dirigeixen l'atenció cap a l'Iraq, els combats a l'Afganistan persisteixen entre diferents grups ètnics i faccions mujahidins.
Documentals
Durada: 50'
04.10
La CIA contra Bin Laden (I)
20 anys després dels atacs de l'11-S i 10 des de l'assassinat del líder d'Al-Qaeda, la CIA revela dades sobre l'execució de la missió que s'han hagut de mantenir en secret durant anys. La cerca de Bin Laden per part dels serveis d'espionatge més poderosos del món va emprar la tecnologia i els mitjans més sofisticats, però el factor humà va ser essencial.
Documentals
Durada: 55'
05.05
Turismo rural en el mundo
Guadiana Internacional. Badajoz. El camino del agua
Experts en naturalesa, geòlegs, botànics o arqueòlegs revelen els secrets de cada destí, alhora que artesans, pagesos o artistes locals ajuden a apreciar alguns dels racons més recòndits del planeta.
Documentals
Durada: 30'
05.35
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 55'