Horòscop

Predicció pel dia 7 març 2021

Àries. 21 març-20 abril
Has de tenir més paciència a la feina, pensa que el que no es fa avui sempre es pot fer demà. Has de prendre't les coses amb més tranquil·litat.
Taure. 21 abril-20 maig
Intenta tenir menys vergonya i obre el teu cor. Mostra't tal com ets, d'aquesta manera aconseguiràs molt més en les teves relacions personals.
Bessons. 21 maig-21 juny
La teva vida social estarà molt activa, tindràs poc temps per estar sol i relaxar-te. Aprofita aquests moments per enfortir els lligams amb les teves amistats.
Cranc. 22 juny-22 juliol
La teva família estarà més sobre teu perquè tenen por que et porti problemes algú pròxim. No ho prenguis malament, només es preocupen per tu.
Lleó. 23 juliol-23 agost
No pots pensar tothora en els teus problemes. Potser vindria bé que parlessis amb algú de la teva confiança sobre les teves pors, perquè podries trobar una ajuda important.
Verge. 24 agost-23 setembre
És un bon moment perquè facis el canvi que fa tant que desitges. Et sortirà tot com tu havies previst. Endavant.
Balança. 24 setembre-23 octubre
A vegades quan ajudes la gent que ho necessita ets sents millor amb tu mateix. Una persona pròxima et demanarà ajuda, no li la neguis si pots fer-ho.
Escorpió. 24 octubre-22 novembre
Per què tens por de començar una relació? Has de perdre aquestes pors, no siguis tan negatiu i viu el moment. Tot sortirà bé.
Sagitari. 23 novembre-21 desembre
Anima't a escoltar el teu cor, ja veuràs que trobes noves emocions que t'ompliran d'alegria. Obre't a nous horitzons.
Capricorn. 22 desembre-20 gener
Si has d'estudiar per a un examen, no et moguis de la cadira per fer el que fas sempre. Què és més important, aprovar o passar-ho be?
Aquari. 21 gener-18 febrer
Si algunes coses no estan sortint bé, això no és motiu per tirar la tovallola. No t'atabalis i reflexiona tranquil·lament. Veuràs que primer has de saber el que vols.
Peixos. 19 febrer-20 març
Ara és el moment de parlar de sentiments. Digues-li a la persona que està al teu costat tot el que sents per ella, sense cap vergonya.