Franja La 1

Dimarts, 14 maig de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
La Matilde comença a tenir al·lucinacions i confon la Marta amb la seva germana Luisa. D'altra banda, l'Antonia i el Pietro prometen que la seva història d'amor no s'acabarà malgrat els quilòmetres que els separin. A més, els companys del pastisser Pietro li preparen un petit comiat. Mentrestant, les revoltes pel canvi polític i social a Espanya es fan notar als carrers, i això preocupa tant la Celia i la Laurita amb la seva exposició, com la mateixa Doña Bárbara quan surt al carrer. Més tard, l'exposició pateix, però afortunadament per a les noies, la presència del César espanta tots els delinqüents. Posteriorment, una de freda i una de calenta per al César Morel pel seu comportament al Madrid Cabaret a causa del contraban. Finalment, el Jacobo no s'espera el que ha d'arribar.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
L'interès del Santos per la Vera persisteix. El Salvador n'és testimoni i malinterpreta la situació. A més, ell continua amoïnat perquè la María Fernández se'n va, i s'adona que les mitges veritats no duen enlloc. D'altra banda, la decisió del Curro d'anar a la guerra no ha deixat indiferent a ningú. A excepció del Lorenzo i la Cruz, tothom intenta fer-lo entrar en raó, però la convicció del noi és inamovible. Mentrestant, la Catalina i el Pelayo tenen un acostament definitiu, però ella no s'espera que la Cruz mogui fitxa per allunyar-la del seu negoci. Finalment, la influència de la Blanca en el Manuel és tan forta que pren una decisió que podria canviar la seva vida i la de la Jana per sempre.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
4 estrellas
La cabra tira al monte
La Rita rep un paquet de la seva germana Toni que aclareix una mica el misteri del seu pare, mentre que la Blanca organitza un dinar familiar amb sorpresa. D'altra banda, la Marifrán i la Desi intenten que l'Angelita es reconciliï amb l'Alex. Finalment, la Menchu i el Martínez prenen la decisió d'anar a la clínica de fertilitat.
Sèries
Durada: 55'
22.50
Pel·lícula: Skyfall
Després que l'última missió de Bond fracassés i es descobrís la identitat de diversos agents, l'edifici de l'MI6 és atacat i M ha de canviar la ubicació de l'agència. Aquests esdeveniments provoquen que Mallory, el nou president del Comitè d'Intel·ligència i Seguretat, qüestioni l'autoritat i la posició d'M.
Pel·lícules
Durada: 135'
01.05
Pel·lícula: Ciudad de mentiras
Dues dècades després de l'assassinat encara sense resoldre del mític raper Notorious B.I.G., un expolicia que fa 20 anys es va veure obligat a abandonar el cas reobre la investigació, empès per un periodista.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.45
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
05.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 45'