El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Figueres

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Clarianes Pluja forta Clarianes Clarianes Clarianes Sol
Prob. precip. (%) 20100505105
Cota de neu (m) 280026001900000
T. màxima (ºC) 292322242732
T. mínima (ºC) 181414141617
Vent 25 km/h N 20 km/h N 30 km/h N 25 km/h N 30 km/h N 25 km/h N
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ambient assolellat amb núvols alts

En conjunt predominarà l’ambient assolellat amb el pas de núvols alts i mitjans. Malgrat això, creixeran nuvolades i núvols d’evolució diürna en punts de muntanya, sobretot al Pirineu i el Prepirineu, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, localment cobert, principalment al sector oriental. A partir del vespre augmentarà la nuvolositat al terç oest amb l’arribada d’algunes nuvolades. A partir de la tarda s’esperen ruixats o xàfecs d’intensitat feble o moderada, localment forts, al Pirineu i el Prepirineu oriental, possiblement n’hi haurà a la resta de la serralada i no se’n descarta a la resta de l’interior del quadrant nord-est. La temperatura mínima i la màxima seran lleugerament més baixes. Bufarà vent de component sud i est al litoral i meitat est i de component sud i oest a la resta del territori.

La mar: Maror a la Costa Brava, a la Costa Central i a la Costa Daurada.

Demà: Augmentarà ràpidament la nuvolositat i quedarà entre mig i molt ennuvolat en general. S’espera precipitació al llarg del dia que avançarà d’oest a est. Les temperatures mínimes i màximes baixen més. Vent de component nord i oest d’intensitat moderada amb cops forts.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET