El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Figueres

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Pluja Sol Sol Sol Sol Sol Sol
Prob. precip. (%) 65000005
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 33333335343031
T. mínima (ºC) 24222322232221
Vent 20 km/h N 35 km/h N 25 km/h N 20 km/h N 15 km/h NE 15 km/h E 15 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Pluges generalitzades

Durant tot el dia hi haurà un cel entre mig i molt ennuvolat en general, amb creixement de nuvolades en molts punts del territori que deixaran el cel localment cobert, principalment al Pirineu, Prepirineu i punts de la meitat oest. De bon matí ja s’iniciaran ruixats i xàfecs acompanyats de tempesta en punts de l’oest que al llarg del matí s’estendran a la resta del territori, sobretot en punts de la meitat oest, i a l’interior de la meitat nord. Aquestes precipitacions es mantindran fins al final del dia, quan començaran a minvar. Les pluges seran d’intensitat feble o moderada, si bé localment és possible que siguin fortes en punts del sud-oest del territori durant el matí i a l’interior del quadrant nord-est. A més, localment aniran acompanyades de calamarsa o pedra.

La mar: Entre maror i marejol a la Costa Brava i marejol a la resta.

Demà: Al llarg del matí la nuvolositat anirà minvant de nord-oest a sud-est i el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general. A partir de migdia creixeran núvols d’evolució diürna en punts de muntanya, especialment del quadrant nord-est, però no s’espera precipitació.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET