Política

El tribunal desestima el recurs presentat per Acció Cultural contra el tancament de TV3

Acció Cultural del País Valencià ha rebut una interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià on es desestima el recurs presentat contra l'expedient sancionador que la Generalitat Valenciana va remetre al jutge, el 30 d'abril, per tancar les emissions de TV3, segons ha informat l'entitat.

Demà al matí, Acció Cultural ha convocat una roda de premsa per ampliar la informació i valorar les declaracions fetes pel ministre Joan Clos sobre TV3 al País Valencià.

El ministre d'Indústria, Comerç i Turisme, Joan Clos, va defensar dimarts al Congrés la necessitat d'un “pacte” entre els governs català i valencià que doni “estabilitat” a les emissions de TV3 al País Valencià. A més, el ministre va explicar que la solució de l'emissió de TV3 al País Valencià es podria veure reforçat per la concessió d'un nou múltiplex de quatre canals de TDT a la Generalitat Valenciana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.