Política

TV3 continuarà a València

Un jutge de València denega el tancament del repetidor del Monduver

Televisió de Catalunya es continuarà veient al País Valencià, però no està assegurat que es pugui rebre a tot el territori. Mentre el jutjat contenciós administratiu de València ha denegat el tancament del repetidor del Mondúver, un jutge d'Alacant ha autoritzat el tancament del repetidor de Xixona. Pel que fa al possible tancament del repetidor de Castelló, encara es desconeix la resolució judicial.

La jutgessa del contenciós administratiu de València ha desestimat la petició del tancament del repetidor del Monduver perquè considera que el tancament vulnera el dret fonamental dels ciutadans a rebre informació i ho considera una decisió desproporcionada.

Amb tot, el govern valencià del PP, que volia executar el tancament dels reemisors demà, 25 d'abril, encara pot utilitzar la via judicial per tancar els repetidors de TV3, presentant un recurs contra la resolució del contenció administratiu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.