Esports

Sarkozy demana disculpes al primer ministre d'Irlanda pel gol amb la mà d'Henry

El primer ministre irlandès, Brian Cowen, demana repetir el partit en una cimera de la Unió Europea

El president francès, Nicolas Sarkozy, s'ha disculpat amb el primer ministre irlandès, Brian Cowen, per la controvertida victòria de França sobre Irlanda en el seu partit de repesca per classificar-se per al Mundial, però ha descartat repetir el partit.

Cowen ha plantejat aquesta possibilitat durant una cimera de la Unió Europea a Brussel·les, mentre que Sarkozy ha dit que comprenia la posició d'Irlanda, però que no dóna suport a aquesta petició.

"Li he dit a Brian Cowen que ho lamentava per ells. Però no em demaneu que ocupi el lloc de l'àrbitre, de les autoritats franceses de futbol o de les autoritats europees de futbol: deixeu-me on sóc", ha expressat.

Abans, Cowen ha mostrat el seu "suport" a l'Associació de Futbol d'Irlanda. "El nostre ministre d'Esports escriurà a la FIFA per donar suport a la nostra queixa i buscar la repetició. Sarkozy entendria el sentiment de decepció del poble irlandès després del formidable partit", ha expressat després que França aconseguís el pas a la final després d'empatar el partit en la pròrroga amb un gol anotat per Gallas després que Thierry Henry s'endugués la pilota amb la mà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.