Esports

L'Axa Barça perd davant del Kalise Gran Canària (88-74)

El Kalise Gran Canària i l'AXA Barça han protagonitzat un atractiu enfrontament ACB, en què els amfitrions han fet valer la condició de fortí del Centre Insular d'Esports per seguir en la lluita per una de les vuit primeres places al terme de la fase regular (88-74).

El quart inicial ha estat de poder a poder, amb alternatives al marcador i fases de domini per als dos equips. Primer s'ha escapat el Barcelona per posar al marcador un perillós 2-7. Però Marcus Norris, amb les seves penetracions, i Carl English, amb els seus triples, han permès remuntar l'electrònic a després de cinc emocionants minuts (17-11).

Un temps mort sol·licitat per Dusko Ivanovic i les cistelles de Basile han oxigenat el joc català, que ha tornat a gaudir d'avantatges de fins a dos punts. No obstant això, una última cistella d'un treballador Jim Moran ha empatat el quart a 22 punts.
Els blaugranes han arrencat amb força en la segona mànega i, amb cinc punts de Roger Grimau, han amenaçat amb una altra escapada (24-27).

Lluny d'acovardir-se, el Kalise Gran Canària ha aprofitat la complicitat de la seva afició envers un gran treball col·lectiu tutejar a un adversari que li dobla àmpliament en potencial i pressupost, i l'ha superat amb la millor arma del seu rival: els llançaments des dels 6,25 metres.

Així, mentre en el Barcelona només Lakovic aconseguia inquietar des del perímetre, el conjunt que entrena Salva Maldonado ha aprofitat els triples de Sergio Pérez, Víctor Baldo i Carl English, aquest últim sobre la botzina, per col·locar un esperançador 50-41 al descans.

A la segona part, els dos equips han baixat la seva efectivitat anotadora i han predominat els errors sobre els encerts. Així, el Gran Canària ha aconseguit administrar la seva renda i, fins i tot, ha gaudit d'un avantatge de tretze punts després de tres tirs lliures de Kornel David (62-49).

El Barcelona ha frenat els atacs de l'equip insular i ha reduït la diferència a només cinc punts (62-57), però la seva inspiració no ha tingut continuïtat -també ha acusat la baixa de Kasun a falta de vuit minuts per taquicàrdia-. A més, el Gran Canària ha jugat els seus millors minuts, en què Carl English ha donat una lliçó ofensiva.

El Kalise ha complert la consigna del seu entrenador -"el Barcelona no pot passar de 75 punts si volem guanyar", i s'ha fet amb un triomf de pedigrí que, a més, li serveix per guanyar el "basket-average" als blaugranes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.