Economia

Nadal no votarà a la consulta sobre la independència perquè aquests plantejaments s'han de fer "sobre la realitat i no sobre la ficció"

El primer secretari del PSC a Girona i conseller de Política Territorial i Obres Públiques pensa que si no és vinculant, "no és res i aquesta és la qüestió"

El primer secretari del PSC a Girona, Joaquim Nadal, ha explicat que no votarà a la consulta sobre la independència que aquest diumenge s'està celebrant a la capital gironina.

Per Nadal, el procés de les consultes ha aixecat unes "expectatives errònies" i creu que aquests plantejaments s'han de fer "sobre la realitat i no sobre la ficció".

"Confiar ara en la significació política d'aquestes consultes és amb tota probabilitat portar al país a un carreró sense sortida", ha lamentat Nadal.

Al seu entendre, el país necessita "tot el contrari", projectes clars, sortir de la crisi i un "lideratge ferm" que condueixi Catalunya a un horitzó de futur i no a un "horitzó sense sortida".

"Si no és vinculant no és res i aquesta és la qüestió", ha afegit el també conseller de Política Territorial i Obres Públiques. Per Nadal, "el gran desplegament de recursos" i l'actitud en ocasions "explícita i en altres ambigüa de dirigents de CiU" és de "no saber on anem".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.